2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hacı noldu sana kafana taş mı düştü? :D
@Prncss.. senin geldiğine hiç üzüleceğim aklıma gelmemişti :D:D

@OzaN @sürgünüm oyunu vadiye attı sadece yanlışlıkla galip dervişi işaretlemiş .Daha öncekilerinde olay farklıdı.
Hacı söyledikte düzeltmediler, asıl zoruma giden benim Galip Derviş'e oyu bilerek verdiğimi iddia edenler varmış. Delikanlı adam çıkar yüzüme karşı söyler. Hodri meydan.:)

yok aga aynıyım ben :D
Son 1 saat kaldı resmen haksız yere Galip Derviş olacak tamam alt tarafı forum anketi kimse birşey kazanmıcakta sürgünüm oyunu vadiye atıyor düzelmiyor ötekilerinde karar değişme vardı bunda ise adam vadi yazıyor ama yanlışlıkla galip derviş işaretliyor ve sende bu haksızlık karşısında demokrasiden bahsediyorsun konuyu dile getirsene bizi takan yok :D

Hacı noldu sana kafana taş mı düştü? :D
@Prncss.. senin geldiğine hiç üzüleceğim aklıma gelmemişti :D:D

@OzaN @sürgünüm oyunu vadiye attı sadece yanlışlıkla galip dervişi işaretlemiş .Daha öncekilerinde olay farklıdı.
Daha önce de söyledim sebep ne olursa olsun oy değiştirmek yasak. @sürgünüm gerçekten yanlışlıkla atmıştır ama bunu kötüye kullananlar da olabilir. Karar değiştirip diğer diziye oy vermek isteyenler kolayca "yanlışlıkla işaretledim" bahanesine sığınabilir. Bu nedenle sebep her ne olursa olsun oy değişikliği yasak ve etkinlik boyunca da bu böyle oldu.

Hacı söyledikte düzeltmediler, asıl zoruma giden benim Galip Derviş'e oyu bilerek verdiğimi iddia edenler varmış. Delikanlı adam çıkar yüzüme karşı söyler. Hodri meydan.:)
nerde söyledin aga adama bi özel mesaj atsan yanlışlıkla oldu diye düzelecek belki :D

Daha önce de söyledim sebep ne olursa olsun oy değiştirmek yasak. @sürgünüm gerçekten yanlışlıkla atmıştır ama bunu kötüye kullananlar da olabilir. Karar değiştirip diğer diziye oy vermek isteyenler kolayca "yanlışlıkla işaretledim" bahanesine sığınabilir. Bu nedenle sebep her ne olursa olsun oy değişikliği yasak ve etkinlik boyunca da bu böyle oldu.
İyide admin adam zaten Kurtlar Vadisi Pusu yazıyor konuya sonra bakıyor Galip Dervişe atmış oyunu dediğim gibi bu olay tamamen farklı

Hacı durdun durdun en son yapmıcak yerde mi yanlış işaretleceğin tuttu seninde :(:(

edit: yanlış anlama bilerek galip dervişe attın demiyorum :D

ya Allah ın aşkına burası yüksek seçim kurulu mu yanlış atılır düzeltilir insanlık hali neden böyle yazpılıyo anlamıyorum ya
ya bişey demim diyorum abartmim diyorumda bu kadar haksızlık olmaz ozan yeter ya vallahi billahi yeter artık

adamın yanlış oyu nasıl düzeltilmez ya böyle bişey nerde görülmüş

İyide admin adam zaten Kurtlar Vadisi Pusu yazıyor konuya sonra bakıyor Galip Dervişe atmış oyunu dediğim gibi bu olay tamamen farklı

Hacı durdun durdun en son yapmıcak yerde mi yanlış işaretleceğin tuttu seninde :(:(

edit: yanlış anlama bilerek galip dervişe attın demiyorum :D
O arada konu açıyordum, aklımda başka şeyler vardı. İşaretlerken hiç dikkat etmemişim yoksa benim Galip Derviş'le ne işim olur.:X

öncekı sayfalarda konuya kurtlar vadisi yazmış yanı ordan bellı zaten kime verdiği
eğer diğer arkadaşalrda yanlıs verdim derse konuda yazmıs olduğunuz mesajı gösterin dersin olur biter yanı bu oyu değiştirmek zorundasınız bence sonucta konuya yazmıs
başka çıkan olursa eğer bende yanlıs verdim oy diye daha önceden ayzdığın mesajı göster yoksa yok dersin olur biter bnce

öncekı sayfalarda konuya kurtlar vadisi yazmış yanı ordan bellı zaten kime verdiği
eğer diğer arkadaşalrda yanlıs verdim derse konuda yazmıs olduğunuz mesajı gösterin dersin olur biter yanı bu oyu değiştirmek zorundasınız bence sonucta konuya yazmıs
başka çıkan olursa eğer bende yanlıs verdim oy diye daha önceden ayzdığın mesajı göster yoksa yok dersin olur biter bnce
ama düzeltirse vadi kazanacak asla düzelmez o oy asla

ama düzeltirse vadi kazanacak asla düzelmez o oy asla
ayy zaten galip derviş fanları bile sürgünümün galip dervişe atmıcağını bilirler bşka üye olsa neyse ama sürgünümün vadiye atıcağını galip derviş fanları bile bilir yanı bunu düşünmeye gerek yok ayrıca konuya yazmıs mesaj yazma tarihi konuda yazıyor sonradan mesajı değiştirse zaten fark edilir yazdığı tarih orda belirtirmiş @OzaN ın değiştirmekten baska seçeneği yok başkası çıakrsa oy yanlıs verdim diye göster konudakı mesajını der olur biter bukadar basit birşeyi çözemiyorsak eğer bu anketi kaldıralım bence 😵😵

Benim ikili oynadığımı düşünen varsa çıkıp söylesin, kimden korkacağım ben ya da kime yaranmaya çalışacağım..

Veya birisine oymu sözü vermişim haydi çıkıp söyleyin, kimse benden oy istemeye cesaret edemez.

Benim ikili oynadığımı düşünen varsa çıkıp söylesin, kimden korkacağım ben ya da kime yaranmaya çalışacağım..

Veya birisine oymu sözü vermişim haydi çıkıp söyleyin, kimse benden oy istemeye cesaret edemez.
yoo ben isterim geçmişte de istedim yine isterim de kurallar işte izin vermiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...