Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

3x7'nin son dakikalarını elim titrek izlemiştim. Top 5 bölümümden biridir kesinlikle.

Nasıl hatırlamazsın. :D

3x7
Hank'in iki Cartel'i hakladığı bölüm. "One Minute"
Kaç yıl oldu izleyeli ne bileyim. :D Seviniyorum böyle unutunca, tekrar izlediğimde yine çok tat alacağım demek ki. :Z

3x9

Pek bir hareketlilik yoktu bu bölümde.

Skyleeer. :D İyi hikaye uydurdu en sonda da "yalanlarımı ustasından öğrendim" deyip Walt'a fena laf attı. :D

7.5/10

3x9

Bence de pek bir numarası yoktu bölümün ama güzeldi.

Skyler'ın yalanı yaşadığı sahne bölümün en eğlenceli kısmıydı bence. :D

Puanım: 8/10

3x1
Skyler şaşırttı :D Öğrenmesine rağmen gitmedi polise, geri dönecek kesin ondan böyle yaptı :D
Walt'ın okuldaki konuşması iyiydi. :)
kel adamların sahnelerinde çok sıkıldım. :( bir olayları olsa bari
8/10

3x10

Çok boş bir bölümdü. :D İlk başta eğlenceli gelmişti ama dizi boyunca aynı şey görünce sıktı.

7/10

@OzaN beğenmiş miydin sen? :D

Evet o bölüm @HeisenBerg :D

3x10

Çok boş bir bölümdü. :D İlk başta eğlenceli gelmişti ama dizi boyunca aynı şey görünce sıktı.

7/10

@OzaN beğenmiş miydin sen? :D
Valla hastası değilim ama akılda kalıcı, sıradışı bir bölüm olduğu kesin. :D

Bölümün neden öyle olduğunu da söyleyim. O bölümün yayınlandığı tarihte Lost'un finali varmış. O nedenle Lost'un finalinin karşısında diziyi izleyemeyenler pek bir şey kaçırmasın diye yapmışlar. :):)

Evet o bölüm @HeisenBerg :D

Valla hastası değilim ama akılda kalıcı, sıradışı bir bölüm olduğu kesin. :D

Bölümün neden öyle olduğunu da söyleyim. O bölümün yayınlandığı tarihte Lost'un finali varmış. O nedenle Lost'un finalinin karşısında diziyi izleyemeyenler pek bir şey kaçırmasın diye yapmışlar. :):)
Akılda kalıcı değil de sıradışıydı. Kötü bir sıradışılıktı bence. :D

İyi düşünmüşler o zaman. :D

3x10

Başlarda bölüm eğlenceli ve güzel bir şekilde gidiyordu ama yarısından sonra sıktı. Yine de gerçekten ilginç bir bölümdü. :D

Walt uyku hapının etkisiyle kendinde değilken Jane olayını Jesse'ye söyleyecek diye korktum. Neyse ki söylemedi. :D

Puanım: 7.5/10

3x11

Durgun bir bölümdü ama sıkılmadım izlerken. İyiydi bence.

Skyler da işin içine girecek gibi. :D Yalnız Hank'in sigorta paralarının kaynağının nereden geldiğini öğrenmesi çok uzun sürmez bence.

Puanım: 8/10

3x11

Pek bir şey olmadı bu bölümde. Ama sıkılmadım.

Skyler'ın işin içine girebileceğini tahmin ediyordum. -çünkü bir keresinde avukat "her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır" sözüne çıkan bir şeyler söylemişti. Sanırım avukat söylemişti. :D- İyi oldu ama girmesi. :D

8/10

Ozledim Breaking Bad'i.:( Olaylari iyice unuttuktan sonra tekrardan izlemek lazim.:D

Mobil

Yıl olmuş 2014, 2015'e 5 ay kalmış daha Breaking Bad'in 3. sezonunda olanlar var. İnsan bazen hayret ediyor. :A

Ama sizin yerinizde olmak isterdim. :Z