Eğer hatırladığım bölümse daha ne olsun, dizinin dönüm noktalarından biri.
ben sky'ın kaçacağını biliyordum ( ) zaten ki bölümün en önemli olayı oydu onun dışında jesse nın travması ve oğlanın internet sitesi vardı öyle geldi bana )
Eğer hatırladığım bölümse daha ne olsun, dizinin dönüm noktalarından biri.
ben sky'ın kaçacağını biliyordum ( ) zaten ki bölümün en önemli olayı oydu onun dışında jesse nın travması ve oğlanın internet sitesi vardı öyle geldi bana )
Skyler olayları ilk kez o bölümde öğrenmedi mi?
Neyse ben gideyim o zaman.sky hiçbir şey öğrenemedi de öğrenecek anlaşılan. yine bana esmer günler
Hahah Vay be kaderde adminden spoiler yemek de varmış..Neyse ben gideyim o zaman.
belki bir mesajdır bu@yatutarsa'nın hiç yüzü gülmeyecek ya.
3x4
Ortalama bir bölümdü. Dizi sezonun bu bölümlerinde geriye yaslanıyor biraz. Çünkü sezon boyunca olacak olayların giriş bölümü yapılıyor. Neyse sonlara doğru yine heyecanımız artacak.
Skyler'ın ilişkiye devam edeceğini düşünmüyordum, yanılttı beni.
Daha hızlı gitmen için bir mesaj olabilir.belki bir mesajdır bu
ben bırakmaya yordum onuDaha hızlı gitmen için bir mesaj olabilir.
3x5
Bu yüzden 0.5 daha arttırıp;Hank başladığı yere geri döndü. Heyecan daha da arttı bu yüzden.
Heisenberg - Jesse ayrılması iyi oldu. İkisni bir arada görmeyi seviyorum ama Jesse hak etti bunu.
Neyse sonunda Heisenberg'ü tekrar sahalarda göreceğiz.
8.5/10
3'e kadar geldin. Bundan sonra bırakmak olmaz.ben bırakmaya yordum onu
olmaz elbettesi latife ediyorum3'e kadar geldin. Bundan sonra bırakmak olmaz.
Çok abartı yahu.3x6 ve 3x7 nasıldı net hatırlamıyorum ama @gundix123 o iki bölümün IMDb puanı da çok yüksekmiş, sorun sende değil yani büyük ihtimal gerçekten harika bölümlerdi
3x7
Oha diyorum. Tek kelimeyle müthiş bir bölümdü. Hank adamın dibi ya. Bu bölüm baya sevdiğimi fark ettim.
Kel kafalı kardeşlerden burtulduk sanırım. Gerçi birinin öldüğü kesin değil ama diğerinin kafası çok pis uçtu.
Walt ile Jesse yeniden çalışmaya başlayacak bu iyi haber. Ama bu bölüm Jesse'nin hareketlerine biraz gıcık oldum.
Puanım: 10/10
Nasıl hatırlamazsın.3x6 ve 3x7 nasıldı net hatırlamıyorum ama @gundix123 o iki bölümün IMDb puanı da çok yüksekmiş, sorun sende değil yani büyük ihtimal gerçekten harika bölümlerdi