Klasik Breaking Bad - Dizi Yorumları

Eğer hatırladığım bölümse daha ne olsun, dizinin dönüm noktalarından biri. :D
ben sky'ın kaçacağını biliyordum ( :( ) zaten ki bölümün en önemli olayı oydu (b) onun dışında jesse nın travması ve oğlanın internet sitesi vardı :D öyle geldi bana :))

@yatutarsa'nın hiç yüzü gülmeyecek ya. :(

3x4

Ortalama bir bölümdü. Dizi sezonun bu bölümlerinde geriye yaslanıyor biraz. Çünkü sezon boyunca olacak olayların giriş bölümü yapılıyor. Neyse sonlara doğru yine heyecanımız artacak.

Skyler'ın ilişkiye devam edeceğini düşünmüyordum, yanılttı beni.

@yatutarsa'nın hiç yüzü gülmeyecek ya. :(

3x4

Ortalama bir bölümdü. Dizi sezonun bu bölümlerinde geriye yaslanıyor biraz. Çünkü sezon boyunca olacak olayların giriş bölümü yapılıyor. Neyse sonlara doğru yine heyecanımız artacak.

Skyler'ın ilişkiye devam edeceğini düşünmüyordum, yanılttı beni.
belki bir mesajdır bu :F

belki bir mesajdır bu :F
Daha hızlı gitmen için bir mesaj olabilir. :D

3x5

Hank başladığı yere geri döndü. Heyecan daha da arttı bu yüzden.

Heisenberg - Jesse ayrılması iyi oldu. İkisni bir arada görmeyi seviyorum ama Jesse hak etti bunu.

Neyse sonunda Heisenberg'ü tekrar sahalarda göreceğiz.
Bu yüzden 0.5 daha arttırıp;

8.5/10

Daha hızlı gitmen için bir mesaj olabilir. :D

3x5

Hank başladığı yere geri döndü. Heyecan daha da arttı bu yüzden.

Heisenberg - Jesse ayrılması iyi oldu. İkisni bir arada görmeyi seviyorum ama Jesse hak etti bunu.

Neyse sonunda Heisenberg'ü tekrar sahalarda göreceğiz.
Bu yüzden 0.5 daha arttırıp;

8.5/10
ben bırakmaya yordum onu :lol:

Seviyorum bu adamları. :D (Geçen günkü TCA ödüllerinden)

10494418_689298374453036_9015039685319144038_o.jpg

3x8

Önceki iki bölüm kadar olmasa da yine güzel bir bölümdü.

Sonunda Walt'ın Meksika bağlantılı düşmanlarından toplu bir şekilde kurtulduk. :D Ama tabii ilerde yeni birileri çıkarsa bilemem. :D

Puanım: 8.5/10

3x6

Bence Walt'un planı kanılacak bir plan değildi. Hank bunun bir numara olacağını düşünmeliydi. Sonuçta işi oraya kadar getirmiş. Ayrıca polisleri de aramıştı onlar neden gelmedi?

Tuco'nun kuzenleri çok gerizekalılar ya. Hank nasıl kurtulacak bakalım onlardan.

8.5/10

3x7

Walt çok egoist birisi.

Labaravatuarda çalışan adama haksızlık yaptı. Walt istiyorki yanımda çalışan benden akıllı olmasın. Her şeyi ben yapayım, yaparken de anlatayım. Tam bir öğretmen mantığı. :D

Sonunda kurtulduk şu kellerden. Ama bunların soyları bitmez. Gelecek bölümlere başka keller gelir.

Jesse'yi sevmiyorum ama yapacak bir şey yoktu. Yeniden ortaklar. Bu güzel bir şey ama artık birbirlerine pek de bağlı değiller.

8.5/10

Ayrıca bence çok bir gerilim yoktu. :D @gundix123 fazla gerilmiş o sahnede.:D

Gerilmek değil de bana göre çok gerçekçi ve bu dizide fazla göremeyeceğimiz bir sahneydi. Bence değerliydi, o yüzden bu kadar fazla beğendim sanırım. :D @berkann

3x8

Jesse'nin kafa var yeminlen. :D Ortalama bir bölümdü, pek olay olmadı ama iyiydi yine de.
Bizimkileri her türlü beladan, müsibetten Mike kurtarıyor. Helal olsun adama. :D
Bir de,
hastanede Walt'a telefon geliyor. Skyler'a "kim aradı biliyor musun?" diye soruyor. Skyler da bi git Allah'ını seversen tarzında bir bakış atıyor. Sesli güldüm orada. :D
8/10

Bu sezon şu ana kadar çok iyi diyebileceğim bir bölüm olmadı ama kötü bölüm de yoktu.

3x7

Oha diyorum. :D Tek kelimeyle müthiş bir bölümdü. Hank adamın dibi ya. Bu bölüm baya sevdiğimi fark ettim. :D

Kel kafalı kardeşlerden burtulduk sanırım. Gerçi birinin öldüğü kesin değil ama diğerinin kafası çok pis uçtu. :D

Walt ile Jesse yeniden çalışmaya başlayacak bu iyi haber. Ama bu bölüm Jesse'nin hareketlerine biraz gıcık oldum.

Puanım: 10/10
3x7'nin son dakikalarını elim titrek izlemiştim. Top 5 bölümümden biridir kesinlikle.

3x6 ve 3x7 nasıldı net hatırlamıyorum ama @gundix123 o iki bölümün IMDb puanı da çok yüksekmiş, sorun sende değil yani büyük ihtimal gerçekten harika bölümlerdi :D
Nasıl hatırlamazsın. :D

3x7
Hank'in iki Cartel'i hakladığı bölüm. "One Minute"