Neden bir araya getirmişler ki bunları?walt ı biraz daha seversem avatar yaparım belki bunu
İkisi de efsanedir BB'den sonra Dexter'ı izle Jenerikle başlarsın sevmeye (garanti)Neden bir araya getirmişler ki bunları?
ne mutlu sizeki izleyecek daha bir çok BB bölümünüz var2x9
Geçen bölümden daha da iyiydi.
9/10Jesse'nin beyninde de bir sorun var bence. Anahtarı kontağa bırakmak nedir allasen :S neyse ki zeki walt'ımız türlü çilelerle çalıştırdı. Roket benzini yap diyor adama meth malzemeleriyle Jesse'nin arkadaşı da onun gibi salak, kim bilir nereye gitti nehir falan diyordu
tümörün küçülmeye başlaması güzel haber. )
Dexter'ı severim kesinlikle ama daha uzun bir yazımda izlemek istiyorum. Gelecek yaz değil de ondan sonraki yaz çok uygun. Sıkıştırmak istemiyorum.İkisi de efsanedir BB'den sonra Dexter'ı izle Jenerikle başlarsın sevmeye (garanti)
Bence de aceleye getirmeDexter'ı severim kesinlikle ama daha uzun bir yazımda izlemek istiyorum. Gelecek yaz değil de ondan sonraki yaz çok uygun. Sıkıştırmak istemiyorum.
Eğer hatırladığım bölümse daha ne olsun, dizinin dönüm noktalarından biri.2x13
Sezon finali miydi bu bölüm
8/10Sky'ın evi terketmesi dışında pek bir olay yoktu. Çok fazla sezon finali havası alamadım Walt nasıl sıyrılacak bakalım bu işten ) Bir de bu bölüm fazlasıyla Walt Jr'a maruz kaldım. Jesse'nin bu kadar büyük bir travma yaşamasını beklemiyordum. Bölümün başındaki sahne ya daha önceden vardı ya da çok benzeri vardı çok tanıdık geldi.