Yeni gördüm
TEK ismine taktım biraz
Ama film çok güzeldi sonu özellikle
Baştan sona müthişti bence.
Yeni gördüm
TEK ismine taktım biraz
Ama film çok güzeldi sonu özellikle
Başta ki kazayı sona bağlamalarına şok oldumBaştan sona müthişti bence.
Tavsiye eder misin ? İzlemeli miyim?Remember Me (2010) - IMDb
Directed by Allen Coulter. With Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Caitlyn Rund, Moisés Acevedo. A romantic drama centered on two new lovers: Tyler, whose parents have split in the wake of his brother's suicide, and Ally, who lives each day to the fullest since witnessing her mother's murder.www.imdb.com
Aslında beklediğim gibi çıkmadı, beklediğimin dışında çıktı. Ağır romantik dram tarzı bir şey bekliyordum ama daha çok dram kısmına yoğunluk verdiler.
Aslında eksik parçalar olduğunu hissettim. Kimi zaman tebessüm ettiren sahneler de vardı. Tahmin ettiğim şekilde bitti ama o bitişin romantikle bir alakası yoktu. Bildiğin dramdı. Ailevi sorunlar, sonucunda kötü bir son. İsimle pek bir alakası yok gibiydi.
Robert Pattinson iyiydi, Emilie de Ravin de iyiydi. Bu ikilinin sahneleri çok iyiydi. Gerisi dramdı. Ruby Jerins tebessüm ettirdi.
7.5/10
İzleyebilirsin, bir şey kaybetmezsin. Dram yönü daha çok ön plana çıkıyor dediğim gibi. Bazı sahneler var, çok iyi ve tebessüm ettiriyor. Aslında bazı konuları da iyi aktarmışlar. IMDb'de 7.2 gibi puanı var ve bu puanda iyi.Tavsiye eder misin ? İzlemeli miyim?
Teşekkürler izliyorum o zaman benİzleyebilirsin, bir şey kaybetmezsin. Dram yönü daha çok ön plana çıkıyor dediğim gibi. Bazı sahneler var, çok iyi ve tebessüm ettiriyor. Aslında bazı konuları da iyi aktarmışlar. IMDb'de 7.2 gibi puanı var ve bu puanda iyi.
Rica ederim. İzle o zaman. Robert Pattinson'u vampirliğin dışında izleyeceksin. Aykırı bir karakter. Bayan oyuncuyu da seversin belki. Kristen Stewart'a bağlılığın yoksa tabi.Teşekkürler izliyorum o zaman ben
İzledim. Kristen`a bağımlı olmama rağmen beğendim. Robert çok iyiydi..Rica ederim. İzle o zaman. Robert Pattinson'u vampirliğin dışında izleyeceksin. Aykırı bir karakter. Bayan oyuncuyu da seversin belki. Kristen Stewart'a bağlılığın yoksa tabi.
Emilie de Ravin nasıldı sence? Bayan oyuncu yani. Robert ile uyumluydular bence.İzledim. Kristen`a bağımlı olmama rağmen beğendim. Robert çok iyiydi..
Uyumları çok iyiydi bencede. Güzelliği ile büyüledi diyebilirim. Performansı da oldukça iyiydi. Robert`ın gölgesinde kalmadı. Robert tam başrol olduğu için 1 adım öndeydi bence.Emilie de Ravin nasıldı sence? Bayan oyuncu yani. Robert ile uyumluydular bence.
Emillie, Robert'tan 4 yaş büyük bir de. Çok genç gözüküyor. Robert'ın üzerine kurulu bir dram filmi zaten.Uyumları çok iyiydi bencede. Güzelliği ile büyüledi diyebilirim. Performansı da oldukça iyiydi. Robert`ın gölgesinde kalmadı. Robert tam başrol olduğu için 1 adım öndeydi bence.
Aynen bayağı genç gösteriyor ben yaşlarını eşit sandım. Güzel filmdi kaydettim sıkıldığım zaman boş vakitlerimde izlerim çok sonra.Emillie, Robert'tan 4 yaş büyük bir de. Çok genç gözüküyor. Robert'ın üzerine kurulu bir dram filmi zaten.
Altyazı izlediysen daha iyi. Performansları daha iyi ön plana çıkıyor.Aynen bayağı genç gösteriyor ben yaşlarını eşit sandım. Güzel filmdi kaydettim sıkıldığım zaman boş vakitlerimde izlerim çok sonra.
Kesinlikle. Türkçe Dublaj çok kötü oluyor. Hep altyazı ile izliyorum yabancı filmleri.Altyazı izlediysen daha iyi. Performansları daha iyi ön plana çıkıyor.
Altyazı izliyorsun da, oradaki kelimeler diline dolanıyor insanın.Kesinlikle. Türkçe Dublaj çok kötü oluyor. Hep altyazı ile izliyorum yabancı filmleri.
Evet bana da oluyor o Kendi sesleri çok etkiliyor amaAltyazı izliyorsun da, oradaki kelimeler diline dolanıyor insanın.