Forumca |1.Sezon 1.Bölüm|Yakamoz-Asi|

bende çok beğendimmm benden sonrakı konuğu @destere almayı dene bence forumun en marka ismi 2-3 aydırda ortalıkta yok herkes çok özledi şu çocuğu bir ikna edebilirsen eğer konuna yorum yapmayan üye olmaz forumdakı bütün üyeler yorum yapar emin ol sayfalarca yorum olusur :F
Destere yi çok istiyorum :) hayırlısı :D
@xemrexxx büyük Hiti var forumda onuda alırsam güzel olur :D

Konu cosmus. :D Tebrikler @Harunnn60 güzel bir format oldu. Iyi bir baslangic yaptin, devami gelecektir. :D

Yorumlarimi begenenlere de tesekkürlerimi iletiyorum. :)

@Harunnn60'a tavsiye;
- Ben ve @Çiğdem-'i konuk etme. Konuyu okumayı geçtim, girmeyi üşenenler çıkar. Hele beni özellikle konuk etme. Bir başladım mı, sonunu getiremiyorum bazen. Sırf eksik bir şey kalır diye.

:)

bana bakkk mod falan dinlemem oklavayı geçiririm kafana :F:F
ben bu forumun en çok hit alanlarından biriyim bir konu caps konu açılsa sayfalarca yorum olusuyor :kiki::kiki:
Ben o bildiğin modlardan değilim, tamam mı? (Kusura bakmasınlar.) :A Kaç yıldır üyeyim, moderatörüm, tecrübeliyim, biliyor musun sen? :A Ben de geyik yapsam, benim de olur. :A

Ben o bildiğin modlardan değilim, tamam mı? (Kusura bakmasınlar.) :A Kaç yıldır üyeyim, moderatörüm, tecrübeliyim, biliyor musun sen? :A Ben de geyik yapsam, benim de olur. :A
birgün senide konuk olarak görürüz ozaman 🙂🙂
ben uzun yorumlarını destekleyen birisiyim bazı eleştirenlere senş savunduğum çok oluyor
bende uzun yazdığım için halıyle destekliyorum 🙂🙂

Senle ben destereyi ikna edelim :))
sen benden sonrakı 4.bölümü ona ayırr sıra ona kalınca ben ikna ederim onu 🙂🙂

birgün senide konuk olarak görürüz ozaman 🙂🙂
ben uzun yorumlarını destekleyen birisiyim bazı eleştirenlere senş savunduğum çok oluyor
bende uzun yazdığım için halıyle destekliyorum 🙂🙂

sen benden sonrakı 4.bölümü ona ayırr sıra ona kalınca ben ikna ederim onu 🙂🙂
Belki konuk olurum ama forumun bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum. Edebi yönüm fazla ön plana çıkıyor. Nedensiz yere garip garip cümleler kuruyorum. :)

Belki konuk olurum ama forumun bunu kaldırabileceğini düşünmüyorum. Edebi yönüm fazla ön plana çıkıyor. Nedensiz yere garip garip cümleler kuruyorum. :)
ben katılmıyorum uzun yorumlara edilen eleştirileri bilgi sahibi olduğumuzdan doalyı diye düşünüyorum ben konusurken daha fenayım yan yanayken bişi söle ben otomatiğe bağlıyorum hemen nefes almadan anlatıyorum telefonda bizim kızlarla 2 saat konusma rekorumuz var :F ama @OzaN bir konu açmıştı hani her konuya kısa yorum yapanları uyarmıştıya
ilk defa uzun yorum yapmam bir işe yaradı yanı bana söylemediğini anlamış oldum hemen :F