Soruları biraz daha geliştir böyle sevmediğin üyeler falan olabilir o şekil yap benceYorumlarını alalım![]()
Teşekkür ederim , yorumun kısa olmuşÇok güzel olmuş zevkle okudum ilk bölüm konuğu da baya iyi seçilmiş.Tutar bu format başarılar dilerim @Harunnn60
![]()
Güzel bir iş olacağını tahmin ediyordum ama okuduktan sonra çok beğendim.Teşekkür ederimsen bu kadarını bekliyormuydun
![]()
Teşekkür ederim , dediğin gibi yaparımOkudum tek tek gayet güzel olmuş
Böylece forumdaki üyeleri öz olarak tanımış olduk
Sorular gayet iyi fakat daha ek sorularla dahada zenginleşebilir
Format iyi![]()
TmmSoruları biraz daha geliştir böyle sevmediğin üyeler falan olabilir o şekil yap benceFazlada birşey yok aslında
Teşekkür ederimGüzel bir iş olacağını tahmin ediyordum ama okuduktan sonra çok beğendim.![]()
Teşekkür ederimçok başarılı olmuş bence @Mr.At programından braz kopya çekmişsin gibi 😉😉
daha gelişmiş zengin bir programa dönüştürmüşsün @Yakamoz-Asi dürüst cevaplar vermiş onada tşşkler 😉😉
3.bölümede kendimi bekliyorum ona göre![]()
3.bölüme çağır bayanlar bekletilmez çok ayıpTeşekkür ederimMr.At programından ilham aldım diyelim , Tmm senide çağıracam
![]()
Teşekkür ederim , sen aklımdasın zaten , şarkıyı beğendin mi ?Ellerine sağlık @Harunnn60Çok güzel olmuş. Bir ara bende katılmak isterim
@Yakamoz-Asi sende benim forumda en sevdiğim üyelerin en başlarındasınSüpermen için teşekkürler
![]()
Hemde nasılTeşekkür ederim , sen aklımdasın zaten , şarkıyı beğendin mi ?![]()
Teşekkür ederim , senin beğenmeni çok istiyordum , zamanla gelistirecegim programıGenel olarak iyiydi, başarılı yani. @Harunn60'a o yönden tebrik ediyorum. İçten, samimi cevaplar verdiği için @Yakamoz-Asi'ye de teşekkür ediyorum. Biraz gelişmesi lazım tabi programın. Zamanla gelişecektir zaten. İlk program olduğu için böyle olması da çok doğal.
Rica ederim. Benim beğenmemin bir önemi yok ki.Teşekkür ederim , senin beğenmeni çok istiyordum , zamanla gelistirecegim programı)
Tmm3.bölüme çağır bayanlar bekletilmez çok ayıpben seni istediğin zaman hemen konuk alıyorum 🙂🙂
Seni takip ediyorum , bazı şeyleri kolay kolay beğenmiyorsunRica ederim. Benim beğenmemin bir önemi yok ki.![]()
Bilerek o soruyu sana denk getirdimHemde nasıl![]()