tşşkTmm) sen yeter ki iste
![]()
tşşkTmm) sen yeter ki iste
![]()
Aslına bakarsan, klişeye kaçmışsın. Gülüşmeler, gelmeler, gitmeler. Daha doğal olabilirdi. Kendine has bir tarz yap programın. Böyle şeyler çok yapıldı mesela. Bir de soruları çok kısıtlamışsın. Onun haricinde iyi. Beğenme konusunda belli olmuyor benim işim.Seni takip ediyorum , bazı şeyleri kolay kolay beğenmiyorsun)
inanmazsın ama tam bende böyle düşünüyordumtşşkbu arada sana bir iki tavsiyem olucak cnm forumdakı üyelerden konuğuna sorular alabilirsin haftalık konuğunu açıklayınca konuna ekle konuğa soru sormak isteyenler bana özelden yazsınlar diye belirli bir sınırı olsun beğendiğin sorulardan sadece 3 üyeden 3 soru seç mesala o 3 soruyuda üye adını söyleyerek konuğa sor program daha gerçekçi olur 😉😉
hahahah inanırım ama benden çaldı diye anlatıcaminanmazsın ama tam bende böyle düşünüyordum![]()
Aynenhahahah inanırım ama benden çaldı diye anlatıcam
şaka tabikide üyelerden soru alırsan programın kesinlikle daha çok ilgi görür 😉😉
Teşekkür ederim AbiBende çok beğendim tebrik ederim.@Harunnn60
Soruları Ömer herzaman olduğu gibi büyük olgunluk ve samimiyetle cevaplamış.
Ayrıca benim hakkında düşüncelerin için saol.@Yakamoz-Asi
Teşekkür ederimEline sağlık çok beğendim formatı.![]()
Hayır çok iyi hazırlanmışsın tebrikler.Teşekkür ederimbu kadarını bekliyormuydun ?
![]()
Yakında seninde kapını çalacağımHayır çok iyi hazırlanmışsın tebrikler.![]()
Sen begendiysen tamamdır bu işUzun zamandır böyle etkinliklerle ilgili konu okumuyordum ama gerçekten format başarılıymış. Beğendim ben de.
Uzun zamandır böyle etkinliklerle ilgili konu okumuyordum ama gerçekten format başarılıymış. Beğendim ben de.![]()
Onun yaptığı Talk Show du , benim yaptığım sohbet programıyalnızzz proje @Mr.At aitt ben olsam bu projenin parasını senden alırdım yanı çocuktan satın almadan şeyy edersen çalma olurr alabora gibi hahah![]()
bende çok beğendimmm benden sonrakı konuğu @destere almayı dene bence forumun en marka ismi 2-3 aydırda ortalıkta yok herkes çok özledi şu çocuğu bir ikna edebilirsen eğer konuna yorum yapmayan üye olmaz forumdakı bütün üyeler yorum yapar emin ol sayfalarca yorum olusurOnun yaptığı Talk Show du , benim yaptığım sohbet programıprogramım beğenildi
)
Evet OzaN çok zor beğenirKonuyu asıl OzaN'a beğendirmeliydin ve beğenirdin de. Sınavı geçtin @Harunn60. Şimdi geliştirme zamanı.![]()
Yukarıda okumazdan geldiğin ya da görmediğin bir tavsiyem var. Aslında dikkate alabilirsin onu. Kendi fikrimce, o kısımları da geliştir.Evet OzaN çok zor beğenirdemekki iyi birşeyler yapmışım
)