Çığlık Dizisinde Katil Kim?

Sizde Katilin Aşağıdaki Kişilerden Biri Olduğunu Düşünüyorsanız Oyunuzu Kullanınız!!

• Ceyda

Oy: 0 0.0%
  • Cenk (6.Bölümde öldü güya)

• Enver (EnveR)

• Murat (8.Bölümde öldü güya)

• Damla (3.Bölümde Öldü güya)

• İrem veya Ahmet

• Emre (2.Bölümde öldü güya)

• Harun (Harunn60)

• Çiğdem (Çiğdem-)

• Alper (Cookies)

• Can (kvp-medya)

• Gözde (4.Bölümde öldü güya)

• Enis (Gözlemci)

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
peki Emre'nin ankette olmaması ile ilgili ne düşünüyorsun Ali ozan zaten olmaz ben pas geçirtiyim onu çünkü amir ama Emre oalbileceği halde nedne ankette yok :D
ayoll katili bilerek ankete koymuyorsun bölümden önce öğrenmemizi sitemedin için ama ben destere işaretledim ankette @destere katil çıkar dedim :kiki::kiki:

ayoll katili bilerek ankete koymuyorsun bölümden önce öğrenmemizi sitemedin için ama ben destere işaretledim ankette @destere katil çıkar dedim :kiki::kiki:
Vay canına senin teoriler de müthiş :A Ama yardımcı olayım emre den katil olmazzz :D

Bakacaz artık :D Bu arada Selim'e kim tıkladı ankette :F
Çiğdemmiş :D hem emre diyor hemde destereyi işaretlemiş :D

Bakın ip ucunu verdim ilk 5 bölüme bakın dedim ve Selim'i istiyor dedim :A @kvp-medya @Çiğdem-

Vay canına senin teoriler de müthiş :A Ama yardımcı olayım emre den katil olmazzz :D

Çiğdemmiş :D hem emre diyor hemde destereyi işaretlemiş :D

Bakın ip ucunu verdim ilk 5 bölüme bakın dedim ve Selim'i istiyor dedim :A @kvp-medya @Çiğdem-
emreyi koymamışsınkı ankete onu diyecektim ben bizden biri olamaz bence yeni birisi olmazı lazım 🙂

şaka yaptık sende :D

@gözlemci şu ölenleri çıkarsana anketten
Niyee ?? .D

Okuduk ama ezbere aklımızda kalmaz yani :D
Doğru aradan ne kadar zaman geçti :)
@gözlemci katili buldum sanırım @EnveR katil 😵😵😵
Sende varya herkesi tek tek sayacan ha :F ama o değil hadi iyisin

katille kim karşı karşıya gelmedi ahmat olabilirmi acaba o katille yan yana gelmedi galiba (b)
bence ona bakma katille yüzleşmeyen kişiyide ankte ekledim ölenide ama biri katil....

Niyee ?? .D

Doğru aradan ne kadar zaman geçti :)

Sende varya herkesi tek tek sayacan ha :F ama o değil hadi iyisin
ölenlerden birimi acaba bu katil sen boşuna ankete koymaşsın birde güya demişsin yanı kesin öldü yazmamışsın alper katili gördüğüne şaşırmıyor bence ölen arkadaşının yaşadığıı görünce şaşırıyor birde bu tarafından düşnüücem olayı :F

ölenlerden birimi acaba bu katil sen boşuna ankete koymaşsın birde güya demişsin yanı kesin öldü yazmamışsın alper katili gördüğüne şaşırmıyor bence ölen arkadaşının yaşadığıı görünce şaşırıyor birde bu tarafından düşnüücem olayı :F
Çok zekice hamleler yapıyorsun çiğdem bence çözse çözse ya sen yada @kvp-medya çözer bu işi :A

herkes erkek katil düşünüyor ama birde Gözde'yse (b) :A

maskeli fedai nin oyu 3 oldu ahah şaka gibi :F yoksa katil gerçekten de o mu 😱😱

Murat farz edersek Selim ile işi ne olabilir bu kişi ya Selim'e kızgın biri yada Selim'i seven veya selim'in bir yakınına kızan birisi
baş harfini ipucu versen :D :A