ama bence bölümde açıkla reyting rekorları kırarsınSonuçlar Yarın Akşam yanlış oldu
ama bence bölümde açıkla reyting rekorları kırarsınSonuçlar Yarın Akşam yanlış oldu
ayoll katili bilerek ankete koymuyorsun bölümden önce öğrenmemizi sitemedin için ama ben destere işaretledim ankette @destere katil çıkar dedimpeki Emre'nin ankette olmaması ile ilgili ne düşünüyorsun Ali ozan zaten olmaz ben pas geçirtiyim onu çünkü amir ama Emre oalbileceği halde nedne ankette yok
Bakacaz artık Bu arada Selim'e kim tıkladı anketteama bence bölümde açıkla reyting rekorları kırarsın
şu an bizim dışımızda bir tek harun bakıyor konuya o galibaBakacaz artık Bu arada Selim'e kim tıkladı ankette
Vay canına senin teoriler de müthiş Ama yardımcı olayım emre den katil olmazzzayoll katili bilerek ankete koymuyorsun bölümden önce öğrenmemizi sitemedin için ama ben destere işaretledim ankette @destere katil çıkar dedim
Çiğdemmiş hem emre diyor hemde destereyi işaretlemişBakacaz artık Bu arada Selim'e kim tıkladı ankette
ilk 5 bölümün hepsini mi okuyalım ?Vay canına senin teoriler de müthiş Ama yardımcı olayım emre den katil olmazzz
Çiğdemmiş hem emre diyor hemde destereyi işaretlemiş
Bakın ip ucunu verdim ilk 5 bölüme bakın dedim ve Selim'i istiyor dedim @kvp-medya @Çiğdem-
emreyi koymamışsınkı ankete onu diyecektim ben bizden biri olamaz bence yeni birisi olmazı lazım 🙂Vay canına senin teoriler de müthiş Ama yardımcı olayım emre den katil olmazzz
Çiğdemmiş hem emre diyor hemde destereyi işaretlemiş
Bakın ip ucunu verdim ilk 5 bölüme bakın dedim ve Selim'i istiyor dedim @kvp-medya @Çiğdem-
Valla o kadarını siz bilirsiniz aslında bir kere ben yayınlarken okuduysan gerek bile yok .Dilk 5 bölümün hepsini mi okuyalım ?
Normalde evet yeni biri olması gerekir ama filmi izleyenelr için orjinalini ondada öyleydi karakterlerden biriydi 🙂emreyi koymamışsınkı ankete onu diyecektim ben bizden biri olamaz bence yeni birisi olmazı lazım 🙂
şaka yaptık sendehahahah katille kaçd efa karşı karşıya geldim benn hatta beni bıçakladı ayoll ansıl katil olucam
Okuduk ama ezbere aklımızda kalmaz yaniValla o kadarını siz bilirsiniz aslında bir kere ben yayınlarken okuduysan gerek bile yok .D
Normalde evet yeni biri olması gerekir ama filmi izleyenelr için orjinalini ondada öyleydi karakterlerden biriydi 🙂
enver değildir ceydayla birlikte kaçıyorlardı çünkü katilden
katille kim karşı karşıya gelmedi ahmat olabilirmi acaba o katille yan yana gelmedi galibaenver değildir ceydayla birlikte kaçıyorlardı çünkü katilden
Niyee ?? .D
Doğru aradan ne kadar zaman geçtiOkuduk ama ezbere aklımızda kalmaz yani
Sende varya herkesi tek tek sayacan ha ama o değil hadi iyisin
bence ona bakma katille yüzleşmeyen kişiyide ankte ekledim ölenide ama biri katil....katille kim karşı karşıya gelmedi ahmat olabilirmi acaba o katille yan yana gelmedi galiba
ölenlerden birimi acaba bu katil sen boşuna ankete koymaşsın birde güya demişsin yanı kesin öldü yazmamışsın alper katili gördüğüne şaşırmıyor bence ölen arkadaşının yaşadığıı görünce şaşırıyor birde bu tarafından düşnüücem olayıNiyee ?? .D
Doğru aradan ne kadar zaman geçti
Sende varya herkesi tek tek sayacan ha ama o değil hadi iyisin
Çok zekice hamleler yapıyorsun çiğdem bence çözse çözse ya sen yada @kvp-medya çözer bu işiölenlerden birimi acaba bu katil sen boşuna ankete koymaşsın birde güya demişsin yanı kesin öldü yazmamışsın alper katili gördüğüne şaşırmıyor bence ölen arkadaşının yaşadığıı görünce şaşırıyor birde bu tarafından düşnüücem olayı
Murat farz edersek Selim ile işi ne olabilir bu kişi ya Selim'e kızgın biri yada Selim'i seven veya selim'in bir yakınına kızan birisiBence Murat en geç o ölmüş çünkü
baş harfini ipucu versenmaskeli fedai nin oyu 3 oldu ahah şaka gibi yoksa katil gerçekten de o mu 😱😱
Murat farz edersek Selim ile işi ne olabilir bu kişi ya Selim'e kızgın biri yada Selim'i seven veya selim'in bir yakınına kızan birisi
Sen varya sen az değilsin evet kızda olabilir baş harfini verirsem iş biterherkes erkek katil düşünüyor ama birde Gözde'yse
baş harfini ipucu versen