peki katil kız ise nolcak bu c işibak mesela c de üç tane c harfiyle başlayan var Can,Cenk,Ceyda
Çiğdem,Ceyda olmayacağına göre İrem veya Gözde'dirpeki katil kız ise nolcak bu c işi
Katil gibi insansın ama sen olabilirmisin dur dikkatlice bakayım sana bence sen değilsin ama yeni sezonda dizide olucaksın 🙂Herkeste beni seçmiş nickimden dolayı
Salı akşamı hatırlatta sana bi çeyrek takayımÇiğdem,Ceyda olmayacağına göre İrem veya Gözde'dir
Ben değilimdirKatil gibi insansın amasen oalbilirmisin dur dikkatlice bakayım sana bence sen değilsin ama yeni sezonda dizide olucaksın 🙂
Salı akşamı hatırlatta sana bi çeyrek takayım
Sence senin kolların bacakların gövdenden ayırıldımı ya bir çeşit aldatmacaysaBen değilimdir
katil değil bence Enis çünkü dünkü bölümde sen mutfakta katille uğraşırken ben enisle evde parti yapıyordumbölümleri braz gözden geçirdim enis katil olmalı bence @gözlemci senmisin katil kesinlikle seni düşünüyorum şuan ciddi ciddi 🙂🙂
Kendimi katil yapmam yaww bende seni düşünüyordum ciddi ciddibölümleri braz gözden geçirdim enis katil olmalı bence @gözlemci senmisin katil kesinlikle seni düşünüyorum şuan ciddi ciddi 🙂🙂
peki benim aklıma birşey geldi ama söylemeden önce sana şunu sormak istiyorum bu katil ankettekıelrden birisimi olmak zorunda yanı yanı bu karakterlerden birindemi olmak zorunda başka biri olabilirse eğer benim aklıma bişielr gelmeye başladı 🙂🙂Kendimi katil yapmam yaww bende seni düşünüyordum ciddi ciddi
Aynı anda 2 karakteri nasıl oynuyorum o zamanSence senin kolların bacakların gövdenden ayırıldımı ya bir çeşit aldatmacaysa
evet tambenlik@kvp-medya hepimiz katille karşı karşıya geldik oyüzden yeni oyuncu gelmesi gerekiyordu sezon finalinde @xemrexxx gelicekmiş diziye kesinlikle emre olur katil
Anket dışı sadece emre olabilir başkada kimse olamaz 😉peki benim aklıma birşey geldi ama söylemeden önce sana şunu sormak istiyorum bu katil ankettekıelrden birisimi olmak zorunda yanı yanı bu karakterlerden birindemi olmak zorunda başka biri olabilirse eğer benim aklıma bişielr gelmeye başladı 🙂🙂
Birde bunların içine ceyda ve irem'ide kat heh şimdi bunlardan biri 🙂@gözlemci bari şunu söyle katil şunlardan 1'i mi ?
cenk gözde damla
Bilemicem evet doğruAynı anda 2 karakteri nasıl oynuyorum o zaman
olur olur neden olmasınİrem veya Ahmet'te olabilir
Bence sana göre değil bu işlerevet tambenlik