Çığlık Dizisinde Katil Kim?

Sizde Katilin Aşağıdaki Kişilerden Biri Olduğunu Düşünüyorsanız Oyunuzu Kullanınız!!

• Ceyda

Oy: 0 0.0%
  • Cenk (6.Bölümde öldü güya)

• Enver (EnveR)

• Murat (8.Bölümde öldü güya)

• Damla (3.Bölümde Öldü güya)

• İrem veya Ahmet

• Emre (2.Bölümde öldü güya)

• Harun (Harunn60)

• Çiğdem (Çiğdem-)

• Alper (Cookies)

• Can (kvp-medya)

• Gözde (4.Bölümde öldü güya)

• Enis (Gözlemci)

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
@Çiğdem- ne yani ben Ahmeti görudgum icinmi sasiriyorum :) O kim ya tanimam etmem.
ordakı hepimiz arkadaşız cnm bizden birisi kim çıakrsa çıksın şaşırıcaz tabikide onalrıda madur sanıyoruz çünkü ben senaryoyu baştan sona baktım tekrar @gözlemci ahmette akrarlıyım önemli ayrıntılar gördüm tutar tutmaz tabi bilemem :kiki::kiki:

katilin bayan olmadığını düşünüyorum çünkü erkeklerle aynı güçte yaratılmadık yaratılış olarak arada güç farkı var maskeli katilde bizim erkek arkadaşalrımızla kavga ettiğine göre erkek olması lazım bayan ihtimalini kaldırıyorum ben ortadan şimdirik erkek olduğuna eminim ama kim :F
Wıshh 😱 bakalım bence bi bayan çıkıcak :D haklısın güçleri farklı olucak ama bi bayan olucak sanırım 😉
@Maskeli Fedai yi isaretledim @gözlemci soz verdi Maskelicigim eger sen katilsen senle akraba olacagim :)
Ol valla iyi bir birader olur sizdende :A
aaa @gözlemci bu sefer buldummm üşenmedim 1.bölümdem son bölüme kadar baktım inceledim katil ahmet :Fbaşkada fikir değiştirmiyorum benim kararımı ahmet olarak kabul et bölümde katil açıklanana kadar eminim ahmet olması lazım çünkü senaryoyu tekrar gözden geçirirken birşeyler fark ettim tahminim doğru çıkarsa söylicem fark ettiğim unsurları ahmet diyorum ben :Z:Z:Z
Peki Ahmet'in Selim ile ilgili ne zoru var peki (b) iyi bakalım bölümüm çoktan hazır katili değiştirme gibi bir lüksüm yok zaten konuya görede belirlediğim kişi bakıcaz artık 😉

Bence @gözlemci sen boyle yazdin ya kesin degistirir katili.Ahmetede yaziklar olsun eger katilse ben onla sirlarimi falan paylasiyodum :( @Çiğdem-
Kesinlikle değiştirme lüksüm yok sözüm ona gerçekten bulan için değiştirmicem ama şuanlık @kvp-medya çook yaklaştı hatta üzerinde geziyor olayın :D

Wıshh 😱 bakalım bence bi bayan çıkıcak :D haklısın güçleri farklı olucak ama bi bayan olucak sanırım 😉

Peki Ahmet'in Selim ile ilgili ne zoru var peki (b) iyi bakalım bölümüm çoktan hazır katili değiştirme gibi bir lüksüm yok zaten konuya görede belirlediğim kişi bakıcaz artık 😉

Kesinlikle değiştirme lüksüm yok sözüm ona gerçekten bulan için değiştirmicem ama şuanlık @kvp-medya çook yaklaştı hatta üzerinde geziyor olayın :D
şimdi selimi istiyorsa kadındır hissi verdirmeye çalısıyorsun ama kadın olura büyük saçmalık olur cnm çünkü kadının kafasına kaç defa vazo sopa bir sürü şey geçirdiler ayrıca destere can falan buna yumruk attı kavga ettiler bir kadın bu şekilde erkekelrle kavgaya başa baş giremez girersede saçma olur bence 🙂🙂

Ya sanki bayan var dizide :bağır: 2-3 bayandan nolur ???????

şimdi selimi istiyorsa kadındır hissi verdirmeye çalısıyorsun ama kadın olura büyük saçmalık olur cnm çünkü kadının kafasına kaç defa vazo sopa bir sürü şey geçirdiler ayrıca destere can falan buna yumruk attı kavga ettiler bir kadın bu şekilde erkekelrle kavgaya başa baş giremez girersede saçma olur bence 🙂🙂
Şimdi gerçeğine göre bir kaıdn bak bu kadarını dedim :D izlemiş olaydın serinin 4.sünde kaıdnın katil olduğunu görüceksin ama bir tüyo daha vereyim tek başına yapmıyor hiçbirşeyi 🙂
Ya sanki bayan var dizide :bağır: 2-3 bayandan nolur ???????
Yenni sezona el salla yeni sezonda yepyeni karakterler giricek merak etme ağustosda başlıcak yeni sezon

Şimdi gerçeğine göre bir kaıdn bak bu kadarını dedim :D izlemiş olaydın serinin 4.sünde kaıdnın katil olduğunu görüceksin ama bir tüyo daha vereyim tek başına yapmıyor hiçbirşeyi 🙂

Yenni sezona el salla yeni sezonda yepyeni karakterler giricek merak etme ağustosda başlıcak yeni sezon
bana bakk @gözlemci ben bu sefer anladım galiba katili ama sana özelden yazayım sende doğrumu değilmi söyle bana doğruysa şimdi konuya yazıpta heyecanı kaçırmayalım 🙂

Ya bana katilin akrabasini hemen ayarlaman lazim tutamiyorum kendimi ben . :)

bana bakk @gözlemci ben bu sefer anladım galiba katili ama sana özelden yazayım sende doğrumu değilmi söyle bana doğruysa şimdi konuya yazıpta heyecanı kaçırmayalım 🙂
Tamma bekliyorum bakalım doğrumu dediğim gibi @kvp-medya çeyrek takıcam sana :A çok iyi yaklaşan oo
Ya bana katilin akrabasini hemen ayarlaman lazim tutamiyorum kendimi ben . :)
Ayıpsın Alpercim :) yeni sezonu bekle ayarlıcam elbet

Haklisin bencede :)
Anladinmi :) Ben hala mal gibi anlamaya calisiyom :(

Tamma bekliyorum bakalım doğrumu dediğim gibi @kvp-medya çeyrek takıcam sana :A çok iyi yaklaşan oo

Ayıpsın Alpercim :) yeni sezonu bekle ayarlıcam elbet

Bakalim.Bu arada sezon finalinin sonu o kadar heyecanli olmasinda kalpten gitmeyeyim Eniscim :) Yani heyecanli olsunda o kadar degil.Kara para askin sezon finali gibi olabilir mesela heyecan falan yerindeydi bakalim.Guzel yaziyosun :)

Haklisin bencede :)

Anladinmi :) Ben hala mal gibi anlamaya calisiyom :(

Bakalim.Bu arada sezon finalinin sonu o kadar heyecanli olmasinda kalpten gitmeyeyim Eniscim :) Yani heyecanli olsunda o kadar degil.Kara para askin sezon finali gibi olabilir mesela heyecan falan yerindeydi bakalim.Guzel yaziyosun :)
oo olaylar olaylar :D neyse tüyolar yarın akşam 22 de yeni bölüm salı 22 de :D

Heyecanli dizi ama kalp krizi gecirebilirim zaten Mine Tugayimi düsununce kalp krizi gecirir gibi oluyorum insallah ayrilmaz diziden.Ahh demek bilemedi olsun @Çiğdem- e her turlu helal olsun :)
Medcezirin tadı kalmadı bence biran önce Karagüle geç derim 😉
Bu gidile mine tugay çıkıcak sende kalp krizi geçiricen :A

Evet hellal olsun çok didindi ama olmadı @Çiğdem- :F

Medcezirin tadı kalmadı bence biran önce Karagüle geç derim 😉
Bu gidile mine tugay çıkıcak sende kalp krizi geçiricen :A

Evet hellal olsun çok didindi ama olmadı @Çiğdem- :F

Zaten karagulude izliyorum ama internetten.Cuma aksamlari annemler yalan dunya izliyor bizde kardesimle medceziri izliyoruz yani kardesim izlettiriyor bide ilk bolumden itibaren izledim neden birakiyim :) Karagul cok heyecanli ama o konuda haklisin :) Severek izliyorum.Medcezirdede mankenler var görmen lazim ne guzellerrrrr her kadin manken dizide yahu. :)