sağlamlığına biş idiyemem ama tns de 15-16 anca kışın alınırValla orasını görmeden bilemeyiz. Karagül'ün izleyici kitlesi çok sağlam ve artı olarak iyice de arttırıyor.
sağlamlığına biş idiyemem ama tns de 15-16 anca kışın alınırValla orasını görmeden bilemeyiz. Karagül'ün izleyici kitlesi çok sağlam ve artı olarak iyice de arttırıyor.
O senin istisnan Karagül bu istisnanın dışında. Bu arada izledin mi?sağlamlığına biş idiyemem ama tns de 15-16 anca kışın alınır
dün akşam son 35-40 dk ye bakmıştım başına bakarım sonraO senin istisnan Karagül bu istisnanın dışında. Bu arada izledin mi?
Nasıldı son 35-40 dakikasıdün akşam son 35-40 dk ye bakmıştım başına bakarım sonra
güzeldi şerif sezerin oyunculuğunu ço kbeğendim ama kendal karakteri çok abartılı olmuş engelli çocuk da çok iyiydiNasıldı son 35-40 dakikası
Şerif Sezer Babam ve Oğlum'da da oynamış.güzeldi şerif sezerin oyunculuğunu ço kbeğendim ama kendal karakteri çok abartılı olmuş engelli çocuk da çok iyiydi
Hatırladım gibi kardeşiydi birinin.
Geçen haftaki normal bölümle 14 aldıysa sezon finalinde 15 reyting beklemek gayet normal bir durum.haziran ortası tns de 15 reyting beklemek bekleyenlere benden selam söyle
Beklenilen 15 reyting
Valla 16 reyting bekleyen vardi forumda gecen hafta.haziran ortası tns de 15 reyting beklemek bekleyenlere benden selam söyle