13 Haziran 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Daha önce soru sormuştum Ben Bilmem Eşim Bilir'i Mehmet Ali Erbil sunsaydı nasıl olurdu diye herkes İlker iyidir demişti. Ben de eskiden Mali sunsa daha iyi olur diyordum ama ikisinin de sunma şekli farklı. Bence İlkerle aldığından fazla almazdı.

Mehmet Ali Erbil çok gaf yapıyor. Seda Sayan ile yayınlandıkları kanala en büyük zarar veren ikili. :)
+10 derken İlker'li Ben Bilmem Eşim Bilir Mali'li Eyvah Düşüyorum'a +10 yapar demek istedim.Mali'li BBEB izlenmez,rezil bir şey olur.

Mali'li Eyvah Düşüyorum da İlker'li çarkıfelek'e +3 yapar.

Kısaca İlker yuvaya dönsün.

ilker bence yeni formatlarda iyi,eski formatta taklit gibi duruyor.

karagul ve dunya kupası guzel gitmis medcezir dusmus eyvah dusuyorum guzel baslamis ama saatinde tekti acaba pt1de nasil gidecek ama eglenceliydi:) carkifelek rakiplerine bakinca iyi gitmis bence ramazanda daha iyi gidecektir hem daha iyi alisir izleyici carkifelekte ilker beye ilker beyde yarismaya hayirlisi olsun :)

+10 derken İlker'li Ben Bilmem Eşim Bilir Mali'li Eyvah Düşüyorum'a +10 yapar demek istedim.Mali'li BBEB izlenmez,rezil bir şey olur.

Mali'li Eyvah Düşüyorum da İlker'li çarkıfelek'e +3 yapar.

Kısaca İlker yuvaya dönsün.

ilker bence yeni formatlarda iyi,eski formatta taklit gibi duruyor.
BBEB'e 2-3 reyting hiç yakışmıyor, heleki ki gündüz kuşağı programı olmak hiç ama hiç yakışmıyor. Bence tekrarlarını da bitirsinler millet özlesin biraz. Gelecek sezon ya da 2 sene sonr başlasın.

Karagül daha yüksek oranlar almıştır dedim ama şuan aldığı oranlar da çok kötü değil. Hem maç hem de yazın gelmesiyle bile bu oranlar çok çok iyi. İki grupta da maç geçecek diyenler utansın. :A

Medcezir iyice düşmüş sonu yakın gibi. :D

Karagül daha yüksek oranlar almıştır dedim ama şuan aldığı oranlar da çok kötü değil. Hem maç hem de yazın gelmesiyle bile bu oranlar çok çok iyi. İki grupta da maç geçecek diyenler utansın. :A

Medcezir iyice düşmüş sonu yakın gibi. :D
Karagülü maç en fazla 1-2 reyting etkiler görüldüğü gibi. :D

Medcezirin 9 reytinglik kitlesi kadın, 5 reytinglik kitlesi erkek, bu yüzden baya etkilenmiş. :D

BBEB'e 2-3 reyting hiç yakışmıyor, heleki ki gündüz kuşağı programı olmak hiç ama hiç yakışmıyor. Bence tekrarlarını da bitirsinler millet özlesin biraz. Gelecek sezon ya da 2 sene sonr başlasın.
Haklı olabilirsin ama Kanal D bir gün ekranda olmazsa program ölür diye düşünüyor sanırım.Bence olağanüstü bir format,geleceğin çarkıfelek'i,çok sunucu defalarca sunabilir.

Maç beklediğim gibi yüksel reyting alamamış ancak yinede iyi gitmiş.

Karagul bütün gruplarda birinci olarak sezonu noktaladı. Dizi ekibi bu sene çok iyi işler yaptılar.

Medcezir eski havasında değil ancak yinede reytingleri iyi.

Mali şov yapmış ve bütün kategoride çarkıfeleki geçmiş tebrikler mali ye.

Çarkıfelek iyi sonuçlar almış. Böyle devam ederse sorun yok.

karagül 13 reytingle sezonu kapatmış abde de 9.6 almış çok çok iyi :)
medcezir baya düşmüş artık toparlanması zor olacak gibi
mali ile eyvah düşüyorum çok güzel bi başlangıç yapmış total 4.58 ab 5.4 abc1 4.42 almış böyle devam eder umarım izledim çok güzeldi :)
çarkıfelek yükselmiş totalde abde düşmüş ama 3-4 reytingle devam edebilir mi pt1 de bilemem ama ben izledim çok güzeldi

Son düzenleme:
18 reytinglik kadın kitlesi var etkilenen 1-2 reytinglik erkek kitlesi ki o düşmüş zaten Karagülün. :D

Çarkıfelek bana BBEB`i hatırlatıyor. O da yavaş yavaş yükselmişti. Bu kadar rakipe iyi direnmiş, Eyvah Düşüyorum boş alanda yayınlandı.

Bakalım ileride ne olacak? :D
Ben Çarkıfelek'ten Bbeb kadar zevk alamadım. Ama Mali'nin sunumundan daha iyiydi. :)

Bbeb başlayacak mı, ne zaman?

İzleyicisinin çoğu bayan olduğu için geçmemiştir maça erkekler kumandayı alamamış galiba :D
Medcezir'i erkekler izliyor zaten. :D Daha bir tane kadın izleyeciye rastlamadım. :A

Ben Çarkıfelek'ten Bbeb kadar zevk alamadım. Ama Mali'nin sunumundan daha iyiydi. :)

Bbeb başlayacak mı, ne zaman?
BBEB hergün tekrarıyla yayınlanıyor. O kadar çok yayınlanmış ki, izleyince hiç tekrar demiyorsun. Hani Yeni Bölüm yazsalar herkes Yeni Bölüm niyetine izler. Bu yüzden tekrarı da yeni bölüm ile aşağı yukarı aynı reytingi alıyor. :D

Karagül iyi reytinglerle veda etmiş. Sezon finalinin erkene alınması doğru karar gibi görünüyor. :)

Mehmet Ali Erbil çok iyi başlamış.

UEK tekrarı çok iyi gitmiş finalini bekliyorum merakla..

karagül düşüş yaşasa da farkla 1. lik elde etmiş. :)

medcezir gözle görülür bi şekilde kan kaybetmiş, diğer sezon işi daha zor. :)

çarkı felek 2 dizinin sezon finali ve maçla karşılaşmasına rağmen total 4 ab 3.. bence gayet iyi. diziler aradan çekildiğinde total 6 ab 5'e çıkar.

mali çok iyi başlamış ama karşısındda hiçbir rakip yoktu..

maç beklentileri karşılayamamış..

Karagul yine farkini gostermis.Maca ragmen her 3 grupta zirvede/
Medcezir 2 sezonda yukselebilecekmi bilmiyorum ama daha 1 sezondan dususe gecmis.Ay yapimin son 2 yilda tek reytingli dizisi Karadayi.Medcezir ilk sezon dususte,KSS berbat,KPA daha hak ettigi oranlara ulasmadi 2 sezonda umutluyum

Mac harika gitmis bakalim diger gunler nasil olacak

Daha önce de söylemiştim. Medcezir bana İntikam'ı hatırlatıyor...

Müthiş bir başlangıç, iyi giden olaylar, sezon finaline doğru tökezleyen senaryo. Sezon finalinde sezonun en düşük reytingini almak. Umarım kaderleri benzemez.​

İbretlik bir yorum olmuş dizi birkez 6 reyting aldı diye İntikamla kıyaslamak komedi olur seneye yine Ab zirveyi alacak merak etme sen düşmesinin sebebi yazın gelmesi Dünya Kupası'nın başlaması ve Karagülün sağlam sezon finali. :)

Müthiş bir başlangıç, iyi giden olaylar, sezon finaline doğru tökezleyen senaryo. Sezon finalinde sezonun en düşük reytingini almak. Umarım kaderleri benzemez.

İbretlik bir yorum olmuş dizi birkez 6 reyting aldı diye İntikamla kıyaslamak komedi olur seneye yine Ab zirveyi alacak merak etme sen düşmesinin sebebi yazın gelmesi Dünya Kupası'nın başlaması ve Karagülün sağlam sezon finali. :)
Seneye AB grubunu alır mı bilmem ama Karagül'de armut toplamayacak herhalde. :D

Müthiş bir başlangıç, iyi giden olaylar, sezon finaline doğru tökezleyen senaryo. Sezon finalinde sezonun en düşük reytingini almak. Umarım kaderleri benzemez.

İntikam sezon finalii 7 reyting ile yapmıştı. :):)

Karagül sezon finaliyle iki grupta da zirvede yer almış. Tebrikler. :T:

Medcezir mükemmel sezon finali bölümüyle kötü gitmiş. Kesinlikle hak ettiğimiz reytinglerin yarısını almışız.

Çarkıfelek gayet iyi gitmiş. :)

Eyvah Düşüyorum iyi başlamış ama boşlukta iyi başlaması normal. :)

Maçşar beklentilerimin altında almış. Özellikle İspanya-Hollanda maçının şov yapması lazımdı. :)

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,023
Üyeler
8,483
Son Üye
justking