13 Haziran 2014 Cuma Reyting Sonuçları

karagül süper gitmiş maça rağmen :)
medcezir düşüşle kapamış
maç idare etmiş totalde, ab de coşmuş
mali ve ilker ayrık çok iyi gitmişler

karagül yine efsane oranlar almış.Maça rağmen devirmiş ortalığı.
Medcezir sezon finaliyle kötü gitmiş.Bu dizinin sonu hayır değil gelecek sezon dahada düşer.
Çarkıfelek iyi devam ediyor haftaya daha iyi oranlar alır.
Mali güzel başlamış düşmezde bu gafil.:F
Beyaz'ın kolajı süper gitmiş.Umutsuz Ev Kadınlarıda...

Mehmet Ali Erbil farkını koymuş, keşke Çarkıfelek ile dönseydi neyse..

Karagül'e tebrikler. Çarkıfelek tahminimden iyi gidiyor.

Medcezir'in bu oranlarından sonra Star TV Karagül'ü kesin transfer eder bence.. :)

Maçlar gayet iyi oranlar almış..

Maçlar olmasa Karagül sezon finaliyle totalde 15 reyting alabilirdi.Ama dizi yine de gayet iyi reytingler almış.

Medcezir sezona düşük reytinglerle ara vermiş.

Eyvah Düşüyorum dün çok eğlenceliydi ve çok iyi reytingler almış.

Çarkıfelek ortalama reytingler almış.

Karagülüm süper gitmiş bu kadar rakibe rağmen total 13 abde 10 a yakın almışız

Meedcezir bıraktım dedim ama sezon finalini izledim son 10 dk haricinde bişey yoktu düşmüş bu yüzden...

Çarkıfelek dahada artacaktır ilker çok başarılı ilk 10 yer alıyor en azındna yazın uçuşa geçer ve zirveyi alır

Mali ile Eyvah düşüyorum ilk progrma olması nedeniyle beklenti içindeydik haftaya düşüş olur bakalım...

Uzun aradan sonra bu konuya yorum yaptım amann Allahım :D

Mac bekledigimin cok cok altinda bir reyting almis. O kadar heyecanli bir mac TOTAL'de 7 reyting aliyor, cok ilginc geldi bana.

Karagül sezon finaliyle cok iyi gitmis yine. Beklenilen 15 reytingi alamasada dizi gercekten güzel bir sezon gecirdi. Tebrik ederim.

Medcezir güzel bir sezon finaliydi. Mactan baya bir etkilenmis. Normal. Ben de ikisini bir arada izlemeye calistim. Tebrikler yinede. :)

Mac bekledigimin cok cok altinda bir reyting almis. O kadar heyecanli bir mac TOTAL'de 7 reyting aliyor, cok ilginc geldi bana.

Karagül sezon finaliyle cok iyi gitmis yine. Beklenilen 15 reytingi alamasada dizi gercekten güzel bir sezon gecirdi. Tebrik ederim.

Medcezir güzel bir sezon finaliydi. Mactan baya bir etkilenmis. Normal. Ben de ikisini bir arada izlemeye calistim. Tebrikler yinede. :)
Beklenilen 15 reyting :F

haziran ortası tns de 15 reyting beklemek :F bekleyenlere benden selam söyle :F