Fena mı işte kaliteli bir iş izlediğini sanarlar.
Fena mı işte kaliteli bir iş izlediğini sanarlar.
Ben zaten kalite izliyorumFena mı işte kaliteli bir iş izlediğini sanarlar.
Ee tamam bir kalite daha izlersen herkes der ki bu adam kaliteye önem veriyorBen zaten kalite izliyorum
Galip Dervişte varEe tamam bir kalite daha izlersen herkes der ki bu adam kaliteye önem veriyor
3 kalite bir de Sevdaluk 20 bölüm izlersen sen 4 dizi izleyen kalite bir adam olursunGalip Dervişte var
Bitmiş dizileri izleyemiyorum3 kalite bir de Sevdaluk 20 bölüm izlersen sen 4 dizi izleyen kalite bir adam olursun
O zaten bitmedi Deniz'in kalbinde yaşıyor.Bitmiş dizileri izleyemiyorum
Beklenilen 15 reytingMac bekledigimin cok cok altinda bir reyting almis. O kadar heyecanli bir mac TOTAL'de 7 reyting aliyor, cok ilginc geldi bana.
Karagül sezon finaliyle cok iyi gitmis yine. Beklenilen 15 reytingi alamasada dizi gercekten güzel bir sezon gecirdi. Tebrik ederim.
Medcezir güzel bir sezon finaliydi. Mactan baya bir etkilenmis. Normal. Ben de ikisini bir arada izlemeye calistim. Tebrikler yinede.
haziran ortası tns de 15 reyting beklemek bekleyenlere benden selam söyleMac bekledigimin cok cok altinda bir reyting almis. O kadar heyecanli bir mac TOTAL'de 7 reyting aliyor, cok ilginc geldi bana.
Karagül sezon finaliyle cok iyi gitmis yine. Beklenilen 15 reytingi alamasada dizi gercekten güzel bir sezon gecirdi. Tebrik ederim.
Medcezir güzel bir sezon finaliydi. Mactan baya bir etkilenmis. Normal. Ben de ikisini bir arada izlemeye calistim. Tebrikler yinede.
Karagül Haziran'da 14 reyting aldı hatırlatırım.haziran ortası tns de 15 reyting beklemek bekleyenlere benden selam söyle
maksimum odurKaragül Haziran'da 14 reyting aldı hatırlatırım.
Valla orasını görmeden bilemeyiz. Karagül'ün izleyici kitlesi çok sağlam ve artı olarak iyice de arttırıyor.maksimum odur