- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
BUGUN 2. BOLUM VARDün gece okumuştum eline sağlık yorum yapmayı unutmuşum.![]()
BUGUN 2. BOLUM VARDün gece okumuştum eline sağlık yorum yapmayı unutmuşum.![]()
Saat kaçta?? dizi saatinde yayınlamaBUGUN 2. BOLUM VAR
7de diye dusunuyorumSaat kaçta?? dizi saatinde yayınlama![]()
Tamam bekliyoruz.7de diye dusunuyorum
Yalnizca bu haftalik 2 gun yayinlancak.Eger haftayada @gözlemci nin dizisi yayinlanmazsa yine 2 gun yaparim yoksa sali gunleri kafayi yicem![]()
senin gercek adin neydi ? Senide ekliyim diziye 😉Tamam bekliyoruz.![]()
Diğer konunda Ömer'i bana ithaf etmiştin başka konuya gerek yok.senin gercek adin neydi ? Senide ekliyim diziye 😉
sen bilirsin 😉Diğer konunda Ömer'i bana ithaf etmiştin başka konuya gerek yok.![]()
2. ve 3. bolumleride oku bence 😉Çok beğendim herşeyi en ince detayına kadra düşünmüş ve yazmışsın güzle olmuş eline sğalık devamını merakla bekliyorum haberin olaa 🙂
Elbette var nasil gormezsin ? 2. ve 3. bolum su anda var.2-3 gunden beri varlar.Oku derim 😉var mı şuanda 😱
Kesinlikle bakacağım şimdi ödevi yüklücem nete yaırn onlara bakacağım uamrım unutmamElbette var nasil gormezsin ? 2. ve 3. bolum su anda var.2-3 gunden beri varlar.Oku derim 😉
hatirlatilir 😉Kesinlikle bakacağım şimdi ödevi yüklücem nete yaırn onlara bakacağım uamrım unutmam![]()
Adin eren dimi dahil edecegim senideilk bölüm gayet güzeldi sadece birazz hızlı olmuş duyguda katabilirdinn @cookies bu arada bende diziye dahil olmak istiyommm![]()
![]()
![]()
evet erenAdin eren dimi dahil edecegim senide![]()
Alper 😉