nasıl cevap veriyon o zamanSewnin mesajları göremiyorum![]()
nasıl cevap veriyon o zamanSewnin mesajları göremiyorum![]()
Sen olmasan forum cekilirmi ya. Forum artik eskisi gibi aktif degil.Sıkıcılasmaya basladim mesela @destere gitti.Sende gidersen cekilmezaaaa çok sağ ol cnm![]()
İnceyi anlamadın diminasıl cevap veriyon o zaman![]()
yoook kız öyle bişey değil
ıyyyy bunu en son pis yedilide orço yapiyidi .ss @mrt-06 totalliği görüyon muİnceyi anlamadın dimi
yoook kız öyle bişey değil![]()
ört degil mrtıyyyy bunu en son pis yedilide orço yapiyidi .ss @ört-06 totalliği görüyon mu![]()
kaç defa gitmenin eşiğinden döndüm hatta bugün bile gidebilirdim az kalsın ama sizin gibi sevenlerim olduğu için kalıyorum 🙂🙂Sen olmasan forum cekilirmi ya. Forum artik eskisi gibi aktif degil.Sıkıcılasmaya basladim mesela @destere gitti.Sende gidersen cekilmez![]()
Ndn gidyordun yaw.Gitme.Gitsem diyorum falan demekaç defa gitmenin eşiğinden döndüm hatta bugün bile gidebilirdim az kalsın ama sizin gibi sevenlerim olduğu için kalıyorum 🙂🙂
Ne vızıldıyor bu geneıyyyy bunu en son pis yedilide orço yapiyidi .ss @mrt-06 totalliği görüyon mu
bana uyar fan takımından birinin daha görmezden gelmesiNe vızıldıyor bu genehep böyle mesajların
![]()
Daha melun falan da diyemiyor. Yorumları değişti iyice.Ne vızıldıyor bu genehep böyle mesajların
![]()
Cok degisti cok ....Daha melun falan da diyemiyor. Yorumları değişti iyice.![]()
Bende az once fark ettim.Atesin adini Murat yapiyorummm @mrt-06 madem senin soyadini kullanmisim ayip olmasinŞimdi farkettim okuyunca, zengin olmuşum. 😱
Ne diyon totoş