nasıl cevap veriyon o zamanSewnin mesajları göremiyorum
nasıl cevap veriyon o zamanSewnin mesajları göremiyorum
Sen olmasan forum cekilirmi ya. Forum artik eskisi gibi aktif degil.Sıkıcılasmaya basladim mesela @destere gitti.Sende gidersen cekilmezaaaa çok sağ ol cnm
İnceyi anlamadın diminasıl cevap veriyon o zaman
yoook kız öyle bişey değil@xemrexxx @Forumdash mesah göremiyorsanız birbirinize yasaklı olabilirsiniz
ıyyyy bunu en son pis yedilide orço yapiyidi .ss @mrt-06 totalliği görüyon muİnceyi anlamadın dimi
yoook kız öyle bişey değil
ört degil mrt @mrt-06 konuya cagriliyorsunıyyyy bunu en son pis yedilide orço yapiyidi .ss @ört-06 totalliği görüyon mu
kaç defa gitmenin eşiğinden döndüm hatta bugün bile gidebilirdim az kalsın ama sizin gibi sevenlerim olduğu için kalıyorum 🙂🙂Sen olmasan forum cekilirmi ya. Forum artik eskisi gibi aktif degil.Sıkıcılasmaya basladim mesela @destere gitti.Sende gidersen cekilmez
Ndn gidyordun yaw.Gitme.Gitsem diyorum falan demekaç defa gitmenin eşiğinden döndüm hatta bugün bile gidebilirdim az kalsın ama sizin gibi sevenlerim olduğu için kalıyorum 🙂🙂
Ne vızıldıyor bu gene hep böyle mesajlarınıyyyy bunu en son pis yedilide orço yapiyidi .ss @mrt-06 totalliği görüyon mu
bana uyar fan takımından birinin daha görmezden gelmesiNe vızıldıyor bu gene hep böyle mesajların
Daha melun falan da diyemiyor. Yorumları değişti iyice.Ne vızıldıyor bu gene hep böyle mesajların
Cok degisti cok ....Daha melun falan da diyemiyor. Yorumları değişti iyice.