- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
BUGUN 2. BOLUM VARDün gece okumuştum eline sağlık yorum yapmayı unutmuşum.
BUGUN 2. BOLUM VARDün gece okumuştum eline sağlık yorum yapmayı unutmuşum.
Saat kaçta?? dizi saatinde yayınlamaBUGUN 2. BOLUM VAR
7de diye dusunuyorumSaat kaçta?? dizi saatinde yayınlama
Tamam bekliyoruz.7de diye dusunuyorum
Yalnizca bu haftalik 2 gun yayinlancak.Eger haftayada @gözlemci nin dizisi yayinlanmazsa yine 2 gun yaparim yoksa sali gunleri kafayi yicem
senin gercek adin neydi ? Senide ekliyim diziye 😉Tamam bekliyoruz.
Diğer konunda Ömer'i bana ithaf etmiştin başka konuya gerek yok.senin gercek adin neydi ? Senide ekliyim diziye 😉
sen bilirsin 😉Diğer konunda Ömer'i bana ithaf etmiştin başka konuya gerek yok.
2. ve 3. bolumleride oku bence 😉Çok beğendim herşeyi en ince detayına kadra düşünmüş ve yazmışsın güzle olmuş eline sğalık devamını merakla bekliyorum haberin olaa 🙂
Elbette var nasil gormezsin ? 2. ve 3. bolum su anda var.2-3 gunden beri varlar.Oku derim 😉var mı şuanda 😱
Kesinlikle bakacağım şimdi ödevi yüklücem nete yaırn onlara bakacağım uamrım unutmamElbette var nasil gormezsin ? 2. ve 3. bolum su anda var.2-3 gunden beri varlar.Oku derim 😉
hatirlatilir 😉Kesinlikle bakacağım şimdi ödevi yüklücem nete yaırn onlara bakacağım uamrım unutmam
Adin eren dimi dahil edecegim senideilk bölüm gayet güzeldi sadece birazz hızlı olmuş duyguda katabilirdinn @cookies bu arada bende diziye dahil olmak istiyommm
evet eren bak unutmaa neyse 2..bölüme uçuyorum ben oraya gelAdin eren dimi dahil edecegim senide