ben hiç merak etmiyorum tabi ki kurtulacakZeynep'i de ugurladik.
Murad kurtulacak mi cok merak ediyorum.![]()
Bu bölümde kurtulacak mi yani onu merak ediyorum. Tabi ki kurtulacak. Zeynep'in intikami daha yetmedi bana.ben hiç merak etmiyorum tabi ki kurtulacak![]()
"Muradina" erdi.Meryem Hanım da, Murad Altay'ın oğlu olduğunu, Hasan Kırımlı'ya itiraf etti. En fazla Hasan Kırımlı'ya itiraf ederdi ve itirafını etti. Hasan en sonunda merakını gidermiş oldu.
Öyle ama buruk bir "muradına" erme oldu."Muradina" erdi.![]()
Ben de hıçkıra hıçkıra ağladım... İçim gidiyodu da cevap veremiyodum size, finalin büyüsü bozulmasın diye... Ama, evet doğru biliyorsunuz ki, eğlenceli,aksiyonlu,güzel günlerin ardından Kızıl Elma serüveni benim için bitti ve Zeynep Gevher hakkın rahmetine kavuştu... Çok güzel dostluklar edindim, çok da güzel tecrübelerim oldu. Diliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin. Yeni sezonu merakla bekliyorum,izlemek için sabırsızlanıyorum. Sevgilerr saygılarrr esenliklerrr mutluluklarrr herkese...Hoşçakalın... Kızıl Elma'daki kamera önü ve arkası bütün ekip arkadaşlarım sizleri çok seviyorum ve çok özleyeceğim. Allah'a emanet olun.
Zeynep Gevher'in ölmesini, karakteri bakımından üzüldüm. Murad Altay'ın psikolojisini de tamamen yıpratacak. Bir de herkesin psikolojisi de yıpranacak. İyi de ekip elemanıydı. Kişi özellikleri bakımından da öyle. Aksiyon için böyle bir şey şarttı, bunu da senarist uygun gördü ve yaptı. Bunu senarist sadece Kızılelma'da yapmadı, aynı zamanda Sakarya Fırat'ta da yaptı. Yaptı yani.@Arslan Bey sence iyi mi oldu zeynebin çıkması ne düşünüyorsun
katılıyorum sonuna kadar sanaZeynep Gevher'in ölmesini, karakteri bakımından üzüldüm. Murad Altay'ın psikolojisini de tamamen yıpratacak. Bir de herkesin psikolojisi de yıpranacak. İyi de ekip elemanıydı. Kişi özellikleri bakımından da öyle. Aksiyon için böyle bir şey şarttı, bunu da senarist uygun gördü ve yaptı. Bunu senarist sadece Kızılelma'da yapmadı, aynı zamanda Sakarya Fırat'ta da yaptı. Yaptı yani.
@pelinakil kızılelma ekibi olarak biz de sana teşekkürlerimizi sunar, başarılar dileriz. #kızılelmasezonfinali
@pelinakil ben de seni iyiki tanidim.. yolun acik olsun [HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG] nin Zeynep Gevheri Murad'in Zeynebi... Allaha emanet ol...
@pelinakil seni seviyorum, tatlı kızım hep iyi olacaksın biliyorum.
@pelinakil ağlatıyorsun kız beni, Allah Allah...