TRT 1 Kızılelma - Dizi Yorumları

Cuma kötü olmuş artık internetten izlerim ne de olsa arka sokaklar var.

Kızılelma 23. Bölüm (Yeni Sezon) 2. Fragman

19 Eylül'de TRT 1'de!

Kızılelma 23. Bölüm Fragmanı (Yeni Sezon)

19 Eylül Cuma günü TRT 1'de!
Kızılelma 23. Bölüm (Yeni Sezon) 2. Fragman

19 Eylül'de TRT 1'de!
Fragmanlar gayet iyi. Sanirim Aslihan Güner o Azeri adamin kizi olarak katilacak gibi diziye. Belki de Azeri istihbaratina ait bir mensubu da canlandiriyor olabilir.

Dizinin yeni günü cok kötü oldu bence. Umarim TRT bu yanlisindan en kisa zamanda döner.

Murad Altay ve Hekimoğlu Bakü'de! #KarabağAzerbaycandır

Byei1Q5IUCosj0v.png

Kızılelma - ÖZET
19.55 Başladı
20.00 Reklam
20.14 Reklam Dönüşü

Kızılelma - YENİ
20.41 Başladı
21.49 Reklam
21.59 Reklam Dönüşü
22.15 Reklam
22.30 Reklam Dönüşü

Son düzenleme:
Bugün 23 ve 24. bölümü izledim.
23.bölümü genel olarak pek begenmedim. Aksiyon olarak hafif kalmis yeni sezon baslangici olarak. Sinan'in Sehit olmasi ve ayrilmasi kötü oldu, Zeynep'ten sonra ikinci darbe oldu Murad'a.

Hekimoglu girdi diziye, ki bu konuda Murad faka basti ve onu öldürmeye kalkti. Lakin gercekleri er yada gec ortaya cikti. Mübariz Ibrahimov konusunun islenmesi cok iyiydi, ki bu sahne ile diziye Aslihan Güner girdi. Bu iki bölümde Aslihan Güner'i pek göremedik daha, insallah sahneleri cogalmistir. Görevi nedir daha tam cözemedim yalniz. Ama güzelligi ile renk katmis diziye. :)

Mossad ile isbirligi yapan Emil'in Synagog saldirisi yapip müslüman ve Türkleri öldürtmesi bakalim önümüzdeki bölümlerde nasil islenmis.

25. Bölümü de izledim hemen. Aslihan Günerin karakteri Murada yaklasmaya basladi. Müstesara saldiri girisimi ve Hekimoglu sahneleri güzeldi. Bonzai konusu da ele alinmis. Birde Hekimoglu ve Abdullah arasinda gecen konusma enfesti. Tekrar tekrar izledim o kismi. Damga vurdu bölüme.

23-25 arasi en iyi bölüm 25inci bölümdü kesinlikle. Geriye kalan 26. Bölümü yarin izleyecegim gibi. :)

Son düzenleme:
26. Bölümü de izledim bugün.
Müsteşarı kurtardılar. Ama düşman geri çekilmeseydi zordu.
Aslıhan Güner kendini daha fazla göstermeye başladı ki Murad da ilgilenmeye başladı. Sanırım Murad'ın ölümü bu kızın elinden olacak, final böyle olabilir.
İsrailin konu olarak işlenmesi ve IŞİD de diziye katılması bu akşam ki bölüme etki edecek.
Bu akşam final değil sanırım.

26. Bölümü de izledim bugün.
Müsteşarı kurtardılar. Ama düşman geri çekilmeseydi zordu.
Aslıhan Güner kendini daha fazla göstermeye başladı ki Murad da ilgilenmeye başladı. Sanırım Murad'ın ölümü bu kızın elinden olacak, final böyle olabilir.
İsrailin konu olarak işlenmesi ve IŞİD de diziye katılması bu akşam ki bölüme etki edecek.
Bu akşam final değil sanırım.
Yok yeni bölüm final değil daha.

10650056_525201890943659_3072889947946176508_n.jpg

Kızılelma 28. Bölüm (Final) Fragmanı

23 Ekim'de, 19.55'de TRT 1'de!