TRT 1 Kızılelma - Dizi Yorumları

Zeynep'i de ugurladik. :T:
Murad kurtulacak mi cok merak ediyorum. :D

1.5 saat izledim yeter ağlamalarını izleyemem daha fazla güzel bi bölümdü ama :D

Zeynep Gevher'in cenaze töreni gerçekleşti ve müsteşar çok iyi konuştu. Zeynep, Makedonya'ya uçtu. O sahne gerçekten iyiydi.

Meryem Hanım da, Murad Altay'ın oğlu olduğunu, Hasan Kırımlı'ya itiraf etti. En fazla Hasan Kırımlı'ya itiraf ederdi ve itirafını etti. Hasan en sonunda merakını gidermiş oldu.

Sezon finali güzeldi, beklentimin biraz da olsa altindaydi. Örnek olarak Zeynep'in intikami bu kadar basit olmamaliydi.

Murad vuruldu, gözünü kirpmadan adamlara meydan okudu ve adimi atti, vuruldu. Büyük ihtimal ölmez ve Zeynep'in intikamini daha fena alacaktir.

Zeynep'in ölümü sezon finalini üzüntü icinde gecirtti bize. Cok sevdigim bir karakterdi ve Pelin Akil'i cok severim. Emegi icin tesekkür ederiz. :T

Abdullah, güzel ve anlamli sözleriyle yine damga vurdu diyebiliriz.

Meryem hanim, oglunun Murad oldugunu Hasan'a anlatti ve gelecek sezon Murad kurtuldugunda ortaya cikacak bu gercek.

Murad herkesi kafa tuttu ve ölüme meydan okudu. Tam çıkarken kurşunu yedi. Sezon finali olarak büyük bir soru işareti bıraktı; "öldü mü, ölmedi mi?" Bir şekilde yaşayacak ama bakalım nasıl yaşacak. Senaristin düşüncesi bakalım bu yönde nasıl olacak.

Güzel ve heyecanlı bir bölümdü.Zeynep'in boğazından vurulmasına rağmen arabayı sürebilmesi biraz saçmaydı

Murad Altay'ın son sözleri "Zeynep" oldu. Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan biri, en son kaybettiği birinin ismi döküldü ağzından.

Bu nasil bir dizidir anlamiş degilim hiç bir diziye böyle bağlanamadim diyecek kelime yok. Adamsin #Osmansınav [HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Pelin Akil, facebook sayfasından 'Kızılelma'dan ayrıldığı da duyurdu ve açıklamalarda da bulundu.

Bu 'Kızılelma' sayfasında yayınlanan resimli hâli;

10363393_480987478698434_5508940342444233085_n.jpg

Bu da facebook sayfasında yayınlanan yazı;

Ben de hıçkıra hıçkıra ağladım... İçim gidiyodu da cevap veremiyodum size, finalin büyüsü bozulmasın diye... Ama, evet doğru biliyorsunuz ki, eğlenceli,aksiyonlu,güzel günlerin ardından Kızıl Elma serüveni benim için bitti ve Zeynep Gevher hakkın rahmetine kavuştu... Çok güzel dostluklar edindim, çok da güzel tecrübelerim oldu. Diliyorum Allah hepimizin gönlüne göre versin. Yeni sezonu merakla bekliyorum,izlemek için sabırsızlanıyorum. Sevgilerr saygılarrr esenliklerrr mutluluklarrr herkese...Hoşçakalın... Kızıl Elma'daki kamera önü ve arkası bütün ekip arkadaşlarım sizleri çok seviyorum ve çok özleyeceğim. Allah'a emanet olun.

Türkiye demek. . .Mescidi
Aksanın ayakta durması
demek Türkiye demek Bosna
da Azarbaycan da
Balkanlarda huzur demek..
[HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG]

@Arslan Bey sence iyi mi oldu zeynebin çıkması ne düşünüyorsun

Son düzenleme:
@Arslan Bey sence iyi mi oldu zeynebin çıkması ne düşünüyorsun
Zeynep Gevher'in ölmesini, karakteri bakımından üzüldüm. Murad Altay'ın psikolojisini de tamamen yıpratacak. Bir de herkesin psikolojisi de yıpranacak. İyi de ekip elemanıydı. Kişi özellikleri bakımından da öyle. Aksiyon için böyle bir şey şarttı, bunu da senarist uygun gördü ve yaptı. Bunu senarist sadece Kızılelma'da yapmadı, aynı zamanda Sakarya Fırat'ta da yaptı. Yaptı yani.

Buda Furkan Palalı'nın attığı tweet
@pelinakil ben de seni iyiki tanidim.. yolun acik olsun [HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG] nin Zeynep Gevheri Murad'in Zeynebi... Allaha emanet ol...

[HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG] 'nın bölümü çok beğenilmiş gibi görünüyor sosyal medyada

Zeynep Gevher'in ölmesini, karakteri bakımından üzüldüm. Murad Altay'ın psikolojisini de tamamen yıpratacak. Bir de herkesin psikolojisi de yıpranacak. İyi de ekip elemanıydı. Kişi özellikleri bakımından da öyle. Aksiyon için böyle bir şey şarttı, bunu da senarist uygun gördü ve yaptı. Bunu senarist sadece Kızılelma'da yapmadı, aynı zamanda Sakarya Fırat'ta da yaptı. Yaptı yani.
katılıyorum sonuna kadar sana

Pelin Akil'e ekip arkadaşları tarafından atılan tweetler;

Dizinin 'KIZILELMA' isimli resmi twitter sayfası;
@pelinakil kızılelma ekibi olarak biz de sana teşekkürlerimizi sunar, başarılar dileriz. #kızılelmasezonfinali

Dizinin 'Murad Altay' karakterini canlandıran başrol oyuncusu Furkan Palalı;
@pelinakil ben de seni iyiki tanidim.. yolun acik olsun [HASHTAG]#kizilelma[/HASHTAG] nin Zeynep Gevheri Murad'in Zeynebi... Allaha emanet ol...

Dizide 'Hasan Kırımlı' karakterini canlandıran Erdal Cindoruk;
@pelinakil seni seviyorum, tatlı kızım hep iyi olacaksın biliyorum.
@pelinakil ağlatıyorsun kız beni, Allah Allah...