TRT 1 Kızılelma - Dizi Yorumları

Sezon finaline 1 gün kala heyecan dorukta !

Haber Türk'te yayınlanan Kızılelma'nın 'sezon finali' özeti;

10419032_480787795385069_1360997178505123324_n.jpg

Sezon finali bölümünde, uzun bir aranın ardından @takas'ı da göreceğiz. Yorumlarını bekleriz. :)

Sezon finali bölümünün başlamasına çok az bir süre kaldı. :)

Kaçak seyredecez evde Kızılelma açık iki televizyonda da seyredemiyoruz bende şu an mecburen izliyorum
yorumlarini bekliyoruz. :D

Aha da Ruken kendi basina hareket etti ve vuruldu. :T

Zeynep Kanas ile vuruldu. :T

Ölmeyecekti ya, ölmeyecekti :T :T :T :T

O Thomas'i ellerimle gebertmek istiyorum suan. :(

Son düzenleme:
Zeynep şehit oldu! Thomas, Zeynep'i iki defa vurdu. İkincisini atarak Emil'in sözünü de çiğnedi. Murad hiç güvenmeyecekti. En azından denedi ama denemesi ile daha kötüsü oldu.

Zeynep'in intikamini aldi Murad ve Thomas'i kendi elleriyle öldürdü. Ama giden gitti. :T

Murad, Zeynep'in intikamını aldı. Aldı almasına ama giden gitmişti. Gittiği anda her şey bitmişti.

Meryem Hanım, Murad Altay'ın "yok" olmasına çok fazla üzüldü. Araya flashback girdi. Görevi gereği Murad Altay'ı, babasına teslim etmek zorunda kaldığı gözüküyor. Çocuğunu geç olsa bile buldu ama kaybettiğini görmeye, duymaya, çok fazla korkuyor.

Meryem Hanım, Murad Altay'ın "yok" olmasına çok fazla üzüldü. Araya flashback girdi. Görevi gereği Murad Altay'ı, babasına teslim etmek zorunda kaldığı gözüküyor. Çocuğunu geç olsa bile buldu ama kaybettiğini görmeye, duymaya, çok fazla korkuyor.
araya flashback sahnesi mi girdi?

Abdullah yine ne konustu be. "Aslanlar aslan gibi, cakallar cakal gibi."

Yalniz Zeynep'in ölümü cok fena koydu ya. Tüm diziye bir üzüntü cöktü resmen. :T :T:

Adaşım Abdullah yine döktürdü. O nasıl konuşmadır. Dizide en iyi konuşan, en iyi cümleler kuran kişi kendisi. Çok ciddi ama o ciddiliğin ardında duygusallık var. O duygusallık ne güzel de cümleler kurduruyor.

Sezon finali bölümünde, uzun bir aranın ardından @takas'ı da göreceğiz. Yorumlarını bekleriz. :)
aga şu dakkaya kadar izledim güzel gerçekten en azından şunu söyleyebilirim an itibariyle kaçaktan daha güzel
Osman Sınav Gürkan Uygun'u alsaymış fena coştururdu bence diziyi
ilk bölümlerdeki sıkıcılık kalkmış müzikler fena değil gelişme var yani
şu furkan palalı yı hiç role yakıştıramıyorum onun dışında güzel dizi
hee söylemeden geçemeyecem kan efektleri :( abi öyle kan mı fışkırır ya onu düzeltmemişler hala onun dışında efekler süper Osman Sınav ın tüm dizileri gibi kaliteli
terörist kızı öldürmeyeceklerdi büyük hata yaptılar çok güzel bi kızdı zeynep ten bin kat daha güzel :D

Meryem hanim resmen dagildi. Murad'in oglu oldugu daha da bir belirginlesti.
zaten oydu aga :D

Abdullah benim dizideki adamım gerçketen ilk izlediğimde de sevmiştim hemen böyle tipleri severim :D
şu başrol çok sıkıntı ya furkan bu role uygun değil bence

Forum İstatistikleri

Konular
176,590
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy