En Son Dizi & TV Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Not Defteri 14.bölümüyle sezona ara verecek. :) (2 Temmuz Çarşamba akşamı)

SON DAKİKA !

Atv'nin sevilen dizisi Kaçak'ın kadrosuna usta oyuncu Haluk Bilginer dahil oldu . Usta oyuncu bölüm başına 67 Bin Tl ücret alacak.
Diziye yeni sezonda dahil olması bekleniyor .

'Esra Erol'la' sezon finaliyle 13 Haziran Cuma günü 16:30'da canlı yayınla FOX'ta!

10447617_691555687583370_658278565430946803_n.jpg

Bir AŞK HİKAYESİ - FOX - 10 HAZİRAN SALI dan itibaren Hafta İÇİ HERGÜN 11 de 😉

- Güneşi Beklerken: Sezon finali yapmadan YAZ BOYUNCA devam ediyor. !

İşte dizilerin sezon finali tarihleri:
Yalan Dünya: 6 Haziran - Böyle Bitmesin: 6 Haziran (Final) - Beni Böyle Sev: 9 Haziran - Karadayı: 16 Haziran - Kaçak: 17 Haziran - Arka Sokaklar: 28 Haziran - Muhteşem Yüzyıl: 11 Haziran (Final) - Not Defteri: 25 Haziran - Zengin Kız Fakir Oğlan: 5 Haziran - Medcezir: 13 Haziran - Bugünün Saraylısı: 28 Haziran - Aramızda Kalsın: 12 Haziran - Karagül: 20 Haziran - Umutsuz Ev Kadınları: 19 Haziran (Final) :'( - O Hayat Benim: 29 Haziran - Deniz Yıldızı: 20 Haziran - Kurtlar Vadisi: 12 Haziran - Küçük Ağa: 24 Haziran

SON DAKİKA ! - Mass Medya ramazan ayında günlük yayınlanacak Aşkın Kanunu adında bir diziyi atv’ye çekiyor.

Son düzenleme:
Star TV, Deniz Yıldızı'nı yeni sezonda hangi saat diliminde yayınlayacak?

Milliyet Gazetesi'nin yazarı olan Ali Eyüboğlu bunu açıkladı! Star TV yeni sezonda Ana Haber'in yerine Deniz Yıldızı dizisini yayınlacak. Yani dizi 19:00 - 20:00 arasında Star ekranlarında yayınlanacak.

Star'da, artık haberler olmayacak yani..

Konuyu açar mısınız?

@Harunnn60 @batuhankaralar @kvp-medya @eskici @xBUGRAx @ozgur2113 @Ahmad

Son düzenleme:
ay yapım kıvancın dizi bitirse salı olur bitmesse hafta sonu olur
ay yapımda bunu riske atmaz hafta sonu almaz diziyi
büyük ihtimal kanal değiştirir
gönlümde atv olur kanalı işallah
işallah atv ye gecer

bütün kanallar bütün dizileri ortaya çıktı yeni sezon dizileri kanal d star tv fox tv sow tv bir tek atv tık yok ne oluyor atvye anlamdım kendini sonamı saklıyor
kvp kanaldeye gecmiş atv 3 yada 4 günü boşbir an önce kaliteli dizileri kapmalı murat yıldırm ile cansu dere derhal kapmalı yoksa 4 olma ihtimaline gider hüsarn olur
atv yeni sezonda yeni dizlerle bilgisi olan yazabilirmi

Avşar Film'in, FOX'u bırakacağını sanmıyorum. Karagül, FOX'ta yoluna devam edecektir. Sence @xBUGRAx
star tv teklifi goturmuş, bi çok konuda anlaşmaya varilmiş diye duyum vardi + star buyuk kanal ve zirveye oynayan ve para harcamayi seven bir kanal avşar neden istemesin ki, Foxda zaten kriz var.

star tv teklifi goturmuş, bi çok konuda anlaşmaya varilmiş diye duyum vardi + star buyuk kanal ve zirveye oynayan ve para harcamayi seven bir kanal avşar neden istemesin ki, Foxda zaten kriz var.
FOX'ta kriz falan yok, uydurma. :)

Bu arada Karagül'ün sezon finali bu cuma 20:45'de konuyu açın.. :)

bütün kanallar bütün dizileri ortaya çıktı yeni sezon dizileri kanal d star tv fox tv sow tv bir tek atv tık yok ne oluyor atvye anlamdım kendini sonamı saklıyor
kvp kanaldeye gecmiş atv 3 yada 4 günü boşbir an önce kaliteli dizileri kapmalı murat yıldırm ile cansu dere derhal kapmalı yoksa 4 olma ihtimaline gider hüsarn olur
atv yeni sezonda yeni dizlerle bilgisi olan yazabilirmi
Murat Yıldırım ve Cansu Dere uyumun dibi olur,süper olur.:)

FOX'ta kriz falan yok, uydurma. :)

Bu arada Karagül'ün sezon finali bu cuma 20:45'de konuyu açın.. :)
20 Haziran sezon finali tarihi.:)