Polat Şaşmaz
Favori Üye
Açıldı aga.Yasak dizisnin tarihi belli oldu ama açıldı mı bilmiyorum açmadım o nedenle
Tamam ao zaman aga Huzur Sokağına ne oldu ya İnşallah günü değişmez Cuma en uygun günAçıldı aga.Ben açtım geçen hafta.
Oldu, konusu açıldı dün.. https://fav10.net/index.php?threads/217905/Gölgedekilerin yayın tarihi belli oldu 17 Nisanmiş @dizi kolik @mrt-06 açıldı mı???
Evet bugün yazmış mantıklı yazdıkları umarım değişir sistem
Olsun artık bi değişiklik.Hep aynı yazılar yazılıp çiziliyor. Çok haber açıldı benzer. Bir değişiklik olası gibi..
AGB gibi bol keseden reyting veren. Haberlerin bile eskisi gibi 9 reyting alacağı bir sistem gelmeli yeniden.Olsun artık bi değişiklik.![]()
Artık Türkiye'de güven duyulacak bir kurum, kuruluş kalmadı.Evet bugün yazmış mantıklı yazdıkları umarım değişir sistem
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/26203904.asp
AGB şişiriyor diye millet rahatsız oluyordu onu arar olduk,koskoca diziler 3-5 reyting alıyor ayıptır günahtır.AGB gibi bol keseden reyting veren. Haberlerin bile eskisi gibi 9 reyting alacağı bir sistem gelmeli yeniden.
Ya ama eski sistem gibi olmazsa koskoca maliyetli diziler 4 reyting alıyor doğru düzgün kâr edemiyor ne yapımcı ne kanal yani. Sektörün geleceği için böyle olmalı bence.Artık Türkiye'de güven duyulacak bir kurum, kuruluş kalmadı.
AGB şişiriyor diye millet rahatsız oluyordu onu arar olduk,koskoca diziler 3-5 reyting alıyor ayıptır günahtır.
@Billy Kane SENİ ETİKETLEMEYİ UNUTMUSUM YAA KB LÜTFENBAH Hayranlarına MÜJDE !
15 Nisan dan itibaren HER SALI akşamı Bir AŞK HİKAYESİ1.Bölümden itibaren 22:30 da FOX ta 😉
Önemli değil, haberim var geçen hafta izledim, yinede sağol.
yaa forumumuzda o kadar insan var ben geçen hafta izleyemedim çünkü bilmiyordum fox son an da yayın akışını değiştirmiş yoksa güncel takip ediyorum aslında kimse de konusunu açmamış ama MY olsun BBS olsun falan bu diziler hakkkında gereksiz konu açılımı var ? ben bunu anlayamıyorum zaten 1. bölümünü izleyememiştim ilk kez izlediğimde deÖnemli değil, haberim var geçen hafta izledim, yinede sağol.![]()