cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 14,914
- Puanı
- 1,060
Bakalım karardan dönülecek mi, olursa bir gelişme yazarım.Nasıl olur ya!
Bakalım karardan dönülecek mi, olursa bir gelişme yazarım.Nasıl olur ya!
Medcezir ne olacak? 😱star tv Avşar filme karagul için teklif goturdu, taraflar anlaşmak uzere.
@xBUGRAx
@zara85
@halukerogluFOX
@Ahmad
@KayıpSehir
@denizz19
@cookies
@ozgur2113
@dizi kolik
@eros
@Almila
@mrt-06
sevenlere duyurulur. [HASHTAG]#ilkkezWEBde[/HASHTAG]
Avşar Film'in, FOX'u bırakacağını sanmıyorum. Karagül, FOX'ta yoluna devam edecektir. Sence @xBUGRAxstar tv Avşar filme karagul için teklif goturdu, taraflar anlaşmak uzere.
@xBUGRAx
@zara85
@halukerogluFOX
@Ahmad
@KayıpSehir
@denizz19
@cookies
@ozgur2113
@dizi kolik
@eros
@Almila
@mrt-06
sevenlere duyurulur. [HASHTAG]#ilkkezWEBde[/HASHTAG]
star tv teklifi goturmuş, bi çok konuda anlaşmaya varilmiş diye duyum vardi + star buyuk kanal ve zirveye oynayan ve para harcamayi seven bir kanal avşar neden istemesin ki, Foxda zaten kriz var.Avşar Film'in, FOX'u bırakacağını sanmıyorum. Karagül, FOX'ta yoluna devam edecektir. Sence @xBUGRAx
Ama Ay Yapım ile Star TV'nin arası bozulmaz mı Ehsan?star tv teklifi goturmuş, bi çok konuda anlaşmaya varilmiş diye duyum vardi + star buyuk kanal ve zirveye oynayan ve para harcamayi seven bir kanal avşar neden istemesin ki, Foxda zaten kriz var.
FOX'ta kriz falan yok, uydurma.star tv teklifi goturmuş, bi çok konuda anlaşmaya varilmiş diye duyum vardi + star buyuk kanal ve zirveye oynayan ve para harcamayi seven bir kanal avşar neden istemesin ki, Foxda zaten kriz var.
Murat Yıldırım ve Cansu Dere uyumun dibi olur,süper olur.bütün kanallar bütün dizileri ortaya çıktı yeni sezon dizileri kanal d star tv fox tv sow tv bir tek atv tık yok ne oluyor atvye anlamdım kendini sonamı saklıyor
kvp kanaldeye gecmiş atv 3 yada 4 günü boşbir an önce kaliteli dizileri kapmalı murat yıldırm ile cansu dere derhal kapmalı yoksa 4 olma ihtimaline gider hüsarn olur
atv yeni sezonda yeni dizlerle bilgisi olan yazabilirmi
20 Haziran sezon finali tarihi.FOX'ta kriz falan yok, uydurma.
Bu arada Karagül'ün sezon finali bu cuma 20:45'de konuyu açın..![]()
Hayır, sezon finali tarihi 13 Haziran Cuma. FOX'tan bana öyle bilgi geldi. Konuyu açabilirsiniz.Murat Yıldırım ve Cansu Dere uyumun dibi olur,süper olur.
20 Haziran sezon finali tarihi.![]()