- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
Neden cinayet islicen lo.Sen zaten vampirsin cok cinayet isliyorsun 😉aaaa cinayet işlicem gibi görünüyorr çok korkunc birşey
Neden cinayet islicen lo.Sen zaten vampirsin cok cinayet isliyorsun 😉aaaa cinayet işlicem gibi görünüyorr çok korkunc birşey
başka annemi bulamadın bana ben başka anne istiyrumNeden cinayet islicen lo.Sen zaten vampirsin cok cinayet isliyorsun 😉
hahahaha dışarıyı veya etrafı ben kontrol ediyorum sanırım oyüzden@Çiğdem- Cenki o kadar bastan cikarmissinki kapinin acilma sesini duymuyor kizin bayilma sesini duymuyor seni duymuyor.... Masallah sana
Senaryo geregi oyle olacak.Asil sır senin annende mesela nasil fatmayla ayni yasta oluyorsunuz???? Senin Fatmadan daha kucuk olman gerekmiyormuydu? Ne zaman vampir oldun? Acaba evlatlikmisin yoksa annen gencken baska biriyle beraber mi oldu ??? Baban kim ? Iste bunlarin hepsi Annenin sirlari.Annen Daha onceden yazdigim (Sen biliyorsun) dizinin basrolu 😉başka annemi bulamadın bana ben başka anne istiyrum
Yok lo.Ates cok modern ve vampir baba oldugu icin herseye izin veriyor...başka annemi bulamadın bana ben başka anne istiyrum
hahahaha dışarıyı veya etrafı ben kontrol ediyorum sanırım oyüzden
hahaha ayy dizinin adı annemin sırları oslaymışSenaryo geregi oyle olacak.Asil sır senin annende mesela nasil fatmayla ayni yasta oluyorsunuz???? Senin Fatmadan daha kucuk olman gerekmiyormuydu? Ne zaman vampir oldun? Acaba evlatlikmisin yoksa annen gencken baska biriyle beraber mi oldu ??? Baban kim ? Iste bunlarin hepsi Annenin sirlari.Annen Daha onceden yazdigim (Sen biliyorsun) dizinin basrolu 😉
Ama iste seni ne zaman dogurdugu cok buyuk bir sorun.Vampirlik ne demek yasin duruyor demek.Bu ne demek fatma senden kucuk demek bu nasil oluyor. BU NASIL OLUYORRRRR??? KAFAYI YICEM ORAYA YAZCAK SENARYO BULAMADIM YAWWWWW.ACABA EVLATLIKMI OLSAN ?hahaha ayy dizinin adı annemin sırları oslaymış
ben vampir olduğum için 100 yaşındada olsam aynı yaşta görünücem nasılsa yaşlanmıcam hiç
yaş sorunum olmaz benim 🙂🙂
ayol ne kafana takıyorsun ikiz olalım olsun bitsin 🙂🙂 yaş sorunuda kalmaz ortadaAma iste seni ne zaman dogurdugu cok buyuk bir sorun.Vampirlik ne demek yasin duruyor demek.Bu ne demek fatma senden kucuk demek bu nasil oluyor. BU NASIL OLUYORRRRR??? KAFAYI YICEM ORAYA YAZCAK SENARYO BULAMADIM YAWWWWW.ACABA EVLATLIKMI OLSAN ?
Ikiz degilde 3uz olabilirsiniz.ayol ne kafana takıyorsun ikiz olalım olsun bitsin 🙂🙂 yaş sorunuda kalmaz ortada
cnm fatastik dizilerde mantık aranmaz fazla sonucta vampir dizileri özellikle sıra dışı olaylar normaldir yanı sen istediğin gibi uydur konuyu göze batmaz 🙂🙂Ikiz degilde 3uz olabilirsiniz.
Hani bide tek yumurta ikizi var ya.E o zman Bu kadin malmi? Iki cocugunu cocuk esirgemeye veriyor seni vermiyor? Ollleeyyy buldum nasil bisey yazcagimi sonraki bolumde gecmise gidecegim..... 17 yil onceye bekleyin ve gorun ,)
Tamam oyle yaparim sonraki bolumu persembe yayinlamayi dusunuyorum.Duramiyorum lo.Cok heyecanli.Yarinda bolumden bir kesit yayinlarim 😉cnm fatastik dizilerde mantık aranmaz fazla sonucta vampir dizileri özellikle sıra dışı olaylar normaldir yanı sen istediğin gibi uydur konuyu göze batmaz 🙂🙂
Anladim.Afiyet olsun.Yeni bolumu persembe yayinlamayi dusunuyorum.
iyi cnm beklememiş oluruz ne güzel işte bu arada @xemrexxx emreyi unutma yorum yaptırTamam oyle yaparim sonraki bolumu persembe yayinlamayi dusunuyorum.Duramiyorum lo.Cok heyecanli.Yarinda bolumden bir kesit yayinlarim 😉
örümcük adam izliyim.ssiyi cnm beklememiş oluruz ne güzel işte bu arada @xemrexxx emreyi unutma yorum yaptır
Sen zaten ne zaman benim yazdigim hikayeleri okuyup yorum yaptinki.Melun seniörümcük adam izliyim.ss
aaa bende izliyorum karadayı bu akşam yeni bölüm izlemicem örümcek adam daha heyecanlıörümcük adam izliyim.ss