Yeni Süper Favori Üyelerimizi Seçtik (Ocak 2025)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Featured
Aslında Oscar öncesi veya sonrası direkt yorumsuz, doğrudan puan oylamalı bir ödül etkinliği yapılabilir gibi. Etkinlik konusu altında da zaten kısaca filmlerin kritiği yapılabilir. :A @bazinga
Bu yıl Oscar etkinliği için bir isteğim var. Eğer talep varsa ben üstlenirim. Sadece hangi şekilde yapacağımıza karar verelim yeter. :)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Bu yıl Oscar etkinliği için bir isteğim var. Eğer talep varsa ben üstlenirim. Sadece hangi şekilde yapacağımıza karar verelim yeter. :)
Ben talep ediyorum. :A

Benim kafamdaki sistem direkt Oscar vb ödül törenleri gibi kendi juri kadromuzu oluşturup, adayları belirleyip sonrasında gizli oylama/puanlama sistemi ile ödülleri açıklamaktı. Puanlamalı en iyi film değil de direkt ödül töreni gibi yani. :A Böyle hem daha pratik olur, hem de filmleri izleyen herkes katılır diye düşünüyorum. Ayrıca kategori bazlı kazananlar görmek de güzel olur, diğer ödül törenleriyle kıyaslayabiliriz seçimlerimizi. :A

Tabii eskisi gibi ya da daha farklı bir sistem de olabilir, ben yine uyarım. :A

Ben talep ediyorum. :A

Benim kafamdaki sistem direkt Oscar vb ödül törenleri gibi kendi juri kadromuzu oluşturup, adayları belirleyip sonrasında gizli oylama/puanlama sistemi ile ödülleri açıklamaktı. Puanlamalı en iyi film değil de direkt ödül töreni gibi yani. :A Böyle hem daha pratik olur, hem de filmleri izleyen herkes katılır diye düşünüyorum. Ayrıca kategori bazlı kazananlar görmek de güzel olur, diğer ödül törenleriyle kıyaslayabiliriz seçimlerimizi. :A

Tabii eskisi gibi ya da daha farklı bir sistem de olabilir, ben yine uyarım. :A
O zaman şöyle yapalım. Ben ana konuyu açayım. Filmleri yazayım çıkarıp ekleme durumunu konuşalım ondan sonra isteyen ana konuda yorumunu yapar. Başka bir konu daha açarım ve oraya sadece puanlar yazılır. Oscar günü gelince de iki farklı yarışmamız olur.

Birinde sadece puan verip yaptığımız sıralamanın sonucuyla kazananı görürüz diğerinde de bütün Oscar adaylarından oluşan anket açarım orada herkesin tahmini belli olur ve kim ne kadar bilmiş görürüz böylece aramızdaki kazanan da o olur. Nasıl sence?