MERVE AYDIN elenmiş benim duyumumdurBencede gitmesi gereken tolga ama Merve gitmiş diyonuz
TOLGA ise tahminim
MERVE AYDIN elenmiş benim duyumumdurBencede gitmesi gereken tolga ama Merve gitmiş diyonuz
haksızlık karşasında susmam belamı da okurumBela okuma
Hayırlısı de geçnaparsın
![]()
MERVE AYDIN duyumuma göre elenmişnasıl oluyor o![]()
Döner dolaşır sahibini bulur onun için dedimhaksızlık karşasında susmam belamı da okurum
bulsun ya napıyım şöyle haksızlıklara hiç tahammülüm yokMERVE AYDIN duyumuma göre elenmiş
TOLGA benim tahminim
Döner dolaşır sahibini bulur onun için dedim![]()
MERVE elenirse şok olurum amabulsun ya napıyım şöyle haksızlıklara hiç tahammülüm yok
Evet ama benim dusuncem Ahmet`di🙂 bana gelen bilgilere gore Merve Aydin..Emin misin ?
ona bakarsan oylama yapıldığında mervenin serenay dediği belli değildiadada ki en yakın arkadaşını satan kişiyi halk ta satar bu kadar açık ve net niye bu kadar celalleniyorsunuz ki oylamalar iki hafta evvel yapıldı tolga uyanık sms lerden sonra yapacağını yaptı
Espri yaptıturabi söylemiştir. en güzel yorumu dün fatih hoca yaptı karşısında o kadar çok atıp tuttu ki adam dayanamayıp DURABİ demek zorunda kaldı![]()
Aynen benimde TOLGA ydı tahminimEvet ama benim dusuncem Ahmet`di🙂 bana gelen bilgilere gore Merve Aydin..
hiç öyle durmuyorsunMERVE elenirse şok olurum ama![]()
Çünkü kız kalmayı hak ediyor şaşırırımhiç öyle durmuyorsun
evet kalmayı en çok hakeden o ayrıca sahra da kızların şampiyonu olmayı hiç haketmiyorÇünkü kız kalmayı hak ediyor şaşırırım
Ama yinede bizim açımızdan iyi olacak
Kızların şampiyonu SAHRA <3![]()
Etmiyor ama serodan sonra o kazansın istiyorum kızlardanevet kalmayı en çok hakeden o ayrıca sahra da kızların şampiyonu olmayı hiç haketmiyor
her şakanın altında gerçekler yatar fatih hoca da kızarak söylemeyecekti deil mi maskeli espiriyle lafı yapıştırdıEspri yaptı![]()
pazartesi 10 da bitti oylama onlar olmamıştıserenayın adının söylendiğinde oylama devam ediyordu bi de konseyden evvel serenaya ada da söyledi merve onu yazacağını pazartesi gecesine kadar devam etti oylama @eskici
Turabi ve Fatih hocanın konuşması güldürücüydü abiher şakanın altında gerçekler yatar fatih hoca da kızarak söylemeyecekti deil mi maskeli espiriyle lafı yapıştırdı
bundan sonra zaten şampiyon bile olur yani beklerim acundanEtmiyor ama serodan sonra o kazansın istiyorum kızlardan![]()