bugün pek espricisin meluncumSenden korkans enin gibi olsun meluncum![]()
bugün pek espricisin meluncumSenden korkans enin gibi olsun meluncum![]()
@china_shangai bu arkadaş hiç Vadiyle ilgili yorum yapmıyorbugün pek espricisin meluncum![]()
Nerden biliyon
Duyumum yine öyle
gerçekten mi
cidden öyle duydumgerçekten mi
ya tolga her türlü elenir hiç haketmiyor eğer doğruysa diyeceğim tek şey ALLAH BELANI VERSİN ACUNcidden öyle duydumOlabilir bencede
Tolganın elenmesi için karşısına Gökhanın çıkması lazım
Bakalım akşam
Merve elendi duyumum
![]()
Bakalım akşam nolucakya tolga her türlü elenir hiç haketmiyor eğer doğruysa diyeceğim tek şey ALLAH BELANI VERSİN ACUN![]()
Kim söylediBakalım akşam nolucakBurdayım yine bakıp görücez 😱 Merve Aydınmış bide şok olurum gerçekten ! Ben hayla TOLGA elendi diyorum ama
![]()
ya gerçektende böyle birşey olursa haksızlığın kralı olur ya 1.sırada olan yarışmacı son sırada olan yarışmacıya elenmemeli yaBakalım akşam nolucakBurdayım yine bakıp görücez 😱 Merve Aydınmış bide şok olurum gerçekten ! Ben hayla TOLGA elendi diyorum ama
![]()
söyle bilelimBende bir duyum aldim ve bilirsiniz benimkiler doğru cikar 🙂
Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu 😀
MERVE gidermi gider hiç belli olmaz .sya gerçektende böyle birşey olursa haksızlığın kralı olur ya 1.sırada olan yarışmacı son sırada olan yarışmacıya elenmemeli ya![]()
kimBende bir duyum aldim ve bilirsiniz benimkiler doğru cikar 🙂
haksızlık ama hemde çoksöyle bilelim
MERVE gidermi gider hiç belli olmaz .s
Onun serenayı söylemeside haksızlıktı bencehaksızlık ama hemde çok
ne haksızlığı kötüydü söyledi takım için en iyisi onu söylemesiydiOnun serenayı söylemeside haksızlıktı bence
Kim gidiyorBende bir duyum aldim ve bilirsiniz benimkiler doğru cikar 🙂
Dostunu satan bizden değildir 😉ne haksızlığı kötüydü söyledi takım için en iyisi onu söylemesiydi