onlar ölümüne kardeş değildi ama neyse bu konuyu geç hepsinin başarısı ortada tolga dururken merve giderse haksızlığın kralı olur yaDostunu satan bizden değildir 😉
Ölümüne kardeşlik vardır ya hani
Nerde olursan ol değişmeyen gerçek
onlar ölümüne kardeş değildi ama neyse bu konuyu geç hepsinin başarısı ortada tolga dururken merve giderse haksızlığın kralı olur yaDostunu satan bizden değildir 😉
Ölümüne kardeşlik vardır ya hani
Nerde olursan ol değişmeyen gerçek
turabi söylemiştir. en güzel yorumu dün fatih hoca yaptı karşısında o kadar çok atıp tuttu ki adam dayanamayıp DURABİ demek zorunda kaldıKim söyledi![]()
Vallahamı tolga gitmeliydi bu sms sonuçları çok garip 😱
Başarılar kolay gelsinNeyse bana biraz daha müsade.Finaller Çarşamba kaldığı yerden devam edecek.Haftaya Çarşamba'ya kadar.Çalışmlıyım.
@eskici @Maskeli Fedai @Harunnn60 @Bully @Eray Güler @ABAY_06 görüşürüz.
Cidden nese ikiside eşit olsun.![]()
Eğer dün oylama olsaydı Tolga giderdi kesin Acun yanlış yaptı
Fake hesap olmasın bu ?
Zaten serenayın asıl hesabı değilEğer dün oylama olsaydı Tolga giderdi kesin Acun yanlış yaptı
Fake hesap olmasın bu ?
Eray'ın söylediği tahminler doğru çıkıyo ağa kayıp şehirde söylüyosa doğrudurkesin mi
saçmalık yaEray'ın söylediği tahminler doğru çıkıyo ağa kayıp şehirde söylüyosa doğrudur
MERVE AYDIN elenmiştir bencede amaEray'ın söylediği tahminler doğru çıkıyo ağa kayıp şehirde söylüyosa doğrudur
Bencede gitmesi gereken tolga ama Merve gitmiş diyonuzMERVE AYDIN elenmiştir bencede ama
ben hayla TOLGA elendi diyorum![]()
Bela okumaeğer merve elendiyse büyük saçmalık ve haksızlık artık acun sınırlarını aşıyor allah belasını verir umarım ne diyim
nasıl oluyor oMERVE AYDIN elenmiştir bencede ama
ben hayla TOLGA elendi diyorum![]()
Bencede ağa Tolganın gitmesi lazım oyunda oynamıyor sms bir kere yapması çok yanlış oldu dün sms yapılsaydın kesin tolga giderdi ağasaçmalık ya