Daha ne yapayım. 😱 Reyting incelemesinden tut bir sürü konu açtım. Takla mı atayım daha.Bence bu ay üçüde en iyi değildi ama oyum @mrt-06 .
Takla at benceDaha ne yapayım. 😱 Reyting incelemesinden tut bir sürü konu açtım. Takla mı atayım daha.
İmzamı atarım.Finale cikan iki arkadasimi da tebrik ederim. Ücümüz de daha önce Favori Editör olmustuk. Bu ay ki secimlerden sonra birimiz ikinci kez Favori Editör olacagiz. Basarilar.
1-2 hafta değil 5 gün yoktum. Ama Atacan bence de daha çok hak etti bu ay.Editör ve Modların ağırlığını genel olarak hissetmedim bu ay aslında.Bully yoktu 1-2 hafta yakamoz asi'de eski performansında değil ve çok göze çarpmıyor mrt-06 bırakıcam diyor ama çıksaydı Berkann derdim.
Film konusunda ve FF etkinliğinde baya didiniyor.
Sen her zaman ki havandasın geçen aydan farkın yok ama 2 ay üst üste olacak kadar iyi değildin.
Almila yeni geldi gelecek ay daha net görürüz...
Daha ne yapayım. 😱 Reyting incelemesinden tut bir sürü konu açtım. Takla mı atayım daha.
İmzamı atarım.
1-2 hafta değil 5 gün yoktum. Ama Atacan bence de daha çok hak etti bu ay.
avatarın değişmiş inan çok sevindim bi daha çılgınlık yapayım demeÜçü de sevdiğim arkadaşım.Onun için kime oy verdiğimi söylemiyecem
Haketmedin bu ay bir de oy mu bekliyorsun.Bana ilk oy verensin teşekkür ederim.
Saol.Bu üçlüde en iyi sendin dedim yaa.
İşte eksikliğin hissedildi o nedenle dedim.
Finalde olmak da bir başarı. Hak edip de çıkamayanlar düşünsün.Haketmedin bu ay bir de oy mu bekliyorsun.
Bak bak bir de laf sokuyor ucube seni.Saol.
Finalde olmak da bir başarı. Hak edip de çıkamayanlar düşünsün.
İlk sen başlattın ama. Ab ile başa çıkmak kolay değildir öyle.Bak bak bir de laf sokuyor ucube seni.
Aynen ya ben niye bu listede yokum şuan. Hep AB oyunları bunlar totali katletmeye çalışıyorlar.İlk sen başlattın ama. Ab ile başa çıkmak kolay değildir öyle.
Senin gibi total kafalar bu listede olmamalılar zaten ama neyse. Ayrıca geçen ay şampiyondun gözün doysun.Aynen ya ben niye bu listede yokum şuan. Hep AB oyunları bunlar totali katletmeye çalışıyorlar.
Hakkımızla şampiyon olduk. Allah aşkına siz şu listede ne arıyorsunuz ne yaptınız bu ay boş boş çene çaldınız.Senin gibi total kafalar bu listede olmamalılar zaten ama neyse. Ayrıca geçen ay şampiyondun gözün doysun.
Çok samimiyetsizBana güvenen ve oy verenlere tesekkürler.
Ben AB'ye hitap ediyorum ne yapalim TOTAL bizi sevmiyor. Baksana oy veren pek yok zatenHakkımızla şampiyon olduk. Allah aşkına siz şu listede ne arıyorsunuz ne yaptınız bu ay boş boş çene çaldınız.
Çok samimiyetsiz
Ocak ayında ben de hakkımla şampiyon olmuştum. Ayrıca aktiflik de bir kriter oy kullanmada.Hakkımızla şampiyon olduk. Allah aşkına siz şu listede ne arıyorsunuz ne yaptınız bu ay boş boş çene çaldınız.
Çok samimiyetsiz
Ben dip yaptım zaten 0 çekecem diye çok korktum.Ben AB'ye hitap ediyorum ne yapalim TOTAL bizi sevmiyor. Baksana oy veren pek yok zaten