Mayıs 2014 Ayının En Favori Editörü - Final

En Favori Editör Kim Olsun ?

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
ön elemede @mrt-06 ve @Bully ikilisine oy kullanmıştım finale çıkanlardan bu ay çok zorlanıyorum gerçekten fovori üye finalindede 2 kişi arasında kaldım burdada hem bully hemde mrt-06 olsun isterdim ama ikisi olmuyor :T performans bakımından bully daha ön pilanda bu ay yöneticilerden mrt-06da başarılı burda samimiyet braz ön pilana çıakrsa eğer mrt-06 azıcık farkla öne çıkıyor mrt-06 veriyorum ama zor bir seçim oldu yine 🙂🙂 diğer arkadaşlat gibi gizli vermek istemiyorum açık şekilde yazmak istedim 😵😵

Finale cikan iki arkadasimi da tebrik ederim. Ücümüz de daha önce Favori Editör olmustuk. Bu ay ki secimlerden sonra birimiz ikinci kez Favori Editör olacagiz. Basarilar. :D
İmzamı atarım. :)

Editör ve Modların ağırlığını genel olarak hissetmedim bu ay aslında.Bully yoktu 1-2 hafta yakamoz asi'de eski performansında değil ve çok göze çarpmıyor mrt-06 bırakıcam diyor ama çıksaydı Berkann derdim.:D
Film konusunda ve FF etkinliğinde baya didiniyor.:D
Sen her zaman ki havandasın geçen aydan farkın yok ama 2 ay üst üste olacak kadar iyi değildin.:D
Almila yeni geldi gelecek ay daha net görürüz...
1-2 hafta değil 5 gün yoktum. :T: Ama Atacan bence de daha çok hak etti bu ay. :D