Yok artık bu nasıl yan çizmektir öyle tam senden beklenecek melunluk davranış Hakkımızla finale yürüyoruz çomak sokamazsın.[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] gidiyi aslında @Almila da oy kullanmamıştı ilk turlarda ama diziyi kaçırmadan izliyi diye saymıştık saymasak mı
ben biryolunu bulurum neyse bi diğer oylar gelsin deYok artık bu nasıl yan çizmektir öyle tam senden beklenecek melunluk davranış Hakkımızla finale yürüyoruz çomak sokamazsın.
Net olarak finaldeyiz hayırlısıyla. Hürrem'i hezimete uğratacaz demiştim.ben biryolunu bulurum neyse bi diğer oylar gelsin de
belli olmaz bu işlerNet olarak finaldeyiz hayırlısıyla. Hürrem'i hezimete uğratacaz demiştim.
Belli zaten [HASHTAG]#ruscadisi[/HASHTAG] [HASHTAG]#SehzadeMustafa[/HASHTAG] dan fark yiyecek.belli olmaz bu işler
@destere şoparı vahide teyze oldu diye mustiye oy veriyi yoksa hürremci işte tam mustiye oy verenlerin özelliği tipe bakıp oy veriyorlar[HASHTAG]#kaliteninmerkezihurrem[/HASHTAG] gidiyi aslında @Almila da oy kullanmamıştı ilk turlarda ama diziyi kaçırmadan izliyi diye saymıştık saymasak mı
Tam da bunu bekliyordum. Bunu en başta yapacaktın, yinede istersen sayma. Kabul etmen gereken gerçek :
forumda Mustafa fanları Hürrem'den fazla 😉
bekleyip görelim şu ana ka bir son oy bir @xBUGRAx in oyu hayal kırıklığı oldu .ss acaba mehmet günsur fox ta diziye mi başlıcakBelli zaten [HASHTAG]#ruscadisi[/HASHTAG] [HASHTAG]#SehzadeMustafa[/HASHTAG] dan fark yiyecek.
itiraf ediyor işte bana haksızlık yaptığını almıayı saymış ama önceki oylara kullanmama rağmen beni saymamaya çalısıyor 🙂🙂Yok artık bu nasıl yan çizmektir öyle tam senden beklenecek melunluk davranış Hakkımızla finale yürüyoruz çomak sokamazsın.
almila kaçırmadan 4 sezon izlemiş sen naptınitiraf ediyor işte bana haksızlık yaptığını almıayı saymış ama önceki oylara kullanmama rağmen bunu saymamaya çalısıyor 🙂🙂
Almila diziyi izliyor işte sen de izliyorum deseydin nolurduitiraf ediyor işte bana haksızlık yaptığını almıayı saymış ama önceki oylara kullanmama rağmen beni saymamaya çalısıyor 🙂🙂
sen bana haber vermediğin halde ben oy kullanmayı becerdim iştee daha ne konusuyorsun ayrıca mustafanın ölümünü bliyorum bende buda mustafanın oy anketialmila kaçırmadan 4 sezon izlemiş sen naptın
Adam doğrunun,hakkın,adaletin temsilcisine oy vermiş katil cadıya değil. Matrakçının da Mustici olmasının etkisi vardır elbet.
önceki oylarda neden kabul etmiş peki oy verdiklerimiAlmila diziyi izliyor işte sen de izliyorum deseydin nolurdu
İşte eksik vermişsin önceki turlarda demek ki yoksa kullanabilirdin sen deönceki oylarda neden kabul etmiş peki oy verdiklerimi
destere mustafaya veriyor bu arada emreye kendisi söyledi ben yoru yapmıyorum artık mustafaya say benim oyumu dedi emrede yok kabul etmiyorum falan dedi sen yorum yapamzsan akbul etmme diye dikakt edin desterenin oyunuda yok etmeye çalısıyorİşte eksik vermişsin önceki turlarda demek ki yoksa kullanabilirdin sen de
@destere konuya yazacak öyle veriyi demekle olmazdestere mustafaya veriyor bu arada emreye kendisi söyledi ben yoru yapmıyorum artık mustafaya say benim oyumu dedi emrede yok kabul etmiyorum falan dedi sen yorum yapamzsan akbul etmme diye dikakt edin desterenin oyunuda yok etmeye çalısıyor
Geçen oylamada kabul etti de bunda da paşa paşa kabul edecek sıkıntı yok destere'nin emreye bildirmesi yeterdestere mustafaya veriyor bu arada emreye kendisi söyledi ben yoru yapmıyorum artık mustafaya say benim oyumu dedi emrede yok kabul etmiyorum falan dedi sen yorum yapamzsan akbul etmme diye dikakt edin desterenin oyunuda yok etmeye çalısıyor
😱 Geçen oylamada saydın ya melun@destere konuya yazacak öyle veriyi demekle olmaz
Geçen oylamada kabul etti de bunda da paşa paşa kabul edecek sıkıntı yok destere'nin emreye bildirmesi yeter
bildiriyor ama etmiyorum diyor@destere konuya yazacak öyle veriyi demekle olmaz