Daha var ben şimdi 1 temmuz veya daha öncesind eçığlıığda sezon finaline göndereyimde tatile çıkıcam azgın dalgalara kızgın kumlara atıcam kendimi içim şişti ne zamandırAmin @gözlemci Noldu benim basrolde oldugum hikaye yaw. ?
Daha var ben şimdi 1 temmuz veya daha öncesind eçığlıığda sezon finaline göndereyimde tatile çıkıcam azgın dalgalara kızgın kumlara atıcam kendimi içim şişti ne zamandırAmin @gözlemci Noldu benim basrolde oldugum hikaye yaw. ?
@xemrexxx i boş brakma bence cnm hiç bakmamıştır kesinlikleYeni bolum Cumartesi. Bakalim neler olacak.
EN ONEMLI OLAY: HUSEYININ NEDEN ELIFI KACIRSIGI ORTAYA CIKIYOR.ELIFIN ANNESI ÖLDURULMUSMUYDU ÖLMUSMUYDU ? HEPSI VE DAHA FAZLASI CUMARTESI
@Çiğdem-
@kvp-medya
@xemrexxx okudunmu 3 Bölumude melun okumalisin ,)
Tanıtımını niye açmıyorsun konu olarakGuzel olacak beklemelisin 😉
Olurmu öyle şey ne ettin sen 😱 Katil aşık olursa sen yüz vermezsen doğrar seni valla@gözlemci sezon finalinde katil bana asik olsun ama ben yuz vermiyim
aga bu salı yayınlayacak mısın Çığlık'ı ?Olurmu öyle şey ne ettin sen 😱 Katil aşık olursa sen yüz vermezsen doğrar seni valla
Bu salı da olmaz zannedersem çok yoğun sınav haftası ama diğer haftada sınavalrım olcak ama haifleyecek yayınlıcam sonra ve daha geç sezon finaline sokacağım 🙂 ben burda olmasamda yazarım sne yayınlarsın seozn finalini felan tatile çıkarsam kalır yoksaaga bu salı yayınlayacak mısın Çığlık'ı ?
Katilin ruh halini bilmiyorum ne gibi bir sorunu var neden öldürüyor sezon finalinde anlıyacağız yani o yüzden sevdiğinide biçer kendisinide@gözlemci insan sevdigine kiyarmi hic ?
Vala sınavlar süper ötesi ona güvenip bugün full gezdim o yüzden yarın sınavlara devam diyelim hadi hayırlısı senaryonu okumadna forumu terk etmem 🙂Bugünku bolum saat 8de yayinlanacaktir.
Acaba Omere neler olacak.Fatmayla Bahar
Neden Elife ihanet ediyorlar.
Huseyin neden Elife karsi düsman?
Fatmayla Bahar olecekmi ? Hepsi ve daha fazlasi bu aksam...
@gözlemci insallah sinavlarin iyi geciyordur...