Kara dogumgünü 3. BÖLUM LONCA TV

@gözlemci anladim ve üzuldum.Saglik yonetimi ne demek (b)

@gözlemci anladim ve üzuldum.Saglik yonetimi ne demek (b)
Acımı paylaştığın için teşekkürler :)
Sağlık yönetimi hastahane sağlık kurumlarıyla ilgili herşey yöneticisi yani bir nevi en üst kişisi :) yanii bütün kar zararları hesaplayan kişi
iş imkanı çok fazla heryere girebilme özelliği var ayrıca bu sene çıkan kararla öğretmen bile olabiliyruz atanması çok kolay yani işsiz kalmazsın buda yani aç kalmazsın demek :D

@gözlemci ilk kac binle aliyor orasi peki ? Bu arada beni aydinlattigin icin tesekkurler :)

@gözlemci ilk kac binle aliyor orasi peki ? Bu arada beni aydinlattigin icin tesekkurler :)

ben 80 binle girdim geçen sene %50 bursluyum şuanda tm1 den alıyor %100 burslular ı 400 küsür puanla alıyor ama her sene değişiyor ...Güzel bölüm tercih yaparken mutlaka bilenelrden yardım al hatta forumdan bile al ...ama sağlık yönetimi candır iyidir 4 yıllık bölümdür :)

ben 80 binle girdim geçen sene %50 bursluyum şuanda tm1 den alıyor %100 burslular ı 400 küsür puanla alıyor ama her sene değişiyor ...Güzel bölüm tercih yaparken mutlaka bilenelrden yardım al hatta forumdan bile al ...ama sağlık yönetimi candır iyidir 4 yıllık bölümdür :)
Iyidir ama bnm ilk 15 bine girmem lazim :( Ben tip istiyorum cunku.Ama cok zor

@gözlemci ne biliyim ama yani tipta is bulma sıkıntisi yok.Bu cok onemli bir sey.Bide iyi para kazaniyorlar.kazanirsam giderim olmadi artik Allah nereyi verirse..

@gözlemci sayisalim o kadar super degil.Her donem bir sayisalim 5 geldi su ana kadar ama digerleri hep surunuyor mesela gecen donem mat gecen yilin ikinci donemi Fizik gibi.Yani sayisalim biraz sıkıntili :(

4. Bolumde bir suru sey olacak HUSEYININ NEDEN ELIFE KOTU DAVRANDIGI ORTAYA CIKACAK @Çiğdem-

@xemrexxx nerdesin melun ? Yorum yapsana

@xemrexxx baslasana bastan itibaren o zaman aaa bide konusuyor.Anca Muhtesem yuzyila bak.Ilk bolums basla hemen .Zaten 3 bolum.Baslayinca birakamayacaksin.Seni gidi melun seni :bağır::T

• @Çiğdem- haklisin.Bide o kadar konuyu uyduruyor heralde ? Alem cocuk bu @xemrexxx butun konulari My ile alakali.
ayoll matbanın basına geçiyor hepsini kafasına göre yazıp çiziyor yanı yazdıkları zaten inetrnette bulamazsın başka örneklerini sadece emre biliyor bu yazılanalrı başka yerde yok
:F

@gözlemci ne biliyim ama yani tipta is bulma sıkıntisi yok.Bu cok onemli bir sey.Bide iyi para kazaniyorlar.kazanirsam giderim olmadi artik Allah nereyi verirse..

@gözlemci sayisalim o kadar super degil.Her donem bir sayisalim 5 geldi su ana kadar ama digerleri hep surunuyor mesela gecen donem mat gecen yilin ikinci donemi Fizik gibi.Yani sayisalim biraz sıkıntili :(
Anladım hayırlısı o zaman 😉 Allah dilediğini gönlüne nasip etsin diyelim :)