Kara dogumgünü 3. BÖLUM LONCA TV

@beyazsoy eminmisin ? O fantaziyi kuran cok kadin var. 2. Si kiz merak ediyor yani neden diye soruyor.Hatirlatirim ilk bolumde Omer Elife ihanet etmisti bide Elif oyle ucuz kiz degil Omerin kucagina atlamaz kolay kolay 😉
Aşk dolu atlamaz kurtardığı için reflex olarak atlar. İnsanlar zor durumda yakınlarını görünce davranışlarını kontrol edemez.

Kadınlar fantazi kurarda kaslı vücudu diye kurmazlar bu erkeklerin sandigin yanlış fantaziyi. Tabi kadınlar da erkekler gibi düzgün vücutlu insanları hayal eder ama kadınlar daha şefkat dolu birliktelik ister

Eline sağlık güzel olmuş bakalım haftaya neler olucak Elif',imin başına neler gelicek ? bu ömer nereye kayboldu çıksa da kurtarsa Elif'i :)

Hayir @gözlemci yapmayi dusunmuyorum.Ama ara daha ara vericek.Yani bazi haftalar yetistiremedigim icin yayinlayamayabilirim.O yizden sezon finali luksum yok 😉 Finale kadar boyle gidecek .

@gözlemci hemen final yapmam tamam.Surer 20-25 bolum ilk sezonu.Sonra sezon finali yaparim ama sezon finali Ekimde falan olur.Sonrada yeni sezonu acarim.Yani korkmana gerek yok.Dizinin sezon finali yapmasina (Kisaca Final Cunku devam edip etmeyecegi belll olmaz.) Daha cok var :)

@gözlemci hemen final yapmam tamam.Surer 20-25 bolum ilk sezonu.Sonra sezon finali yaparim ama sezon finali Ekimde falan olur.Sonrada yeni sezonu acarim.Yani korkmana gerek yok.Dizinin sezon finali yapmasina (Kisaca Final Cunku devam edip etmeyecegi belll olmaz.) Daha cok var :)
Tamam o zaman :) sen yaz ben takip ederim sürekli 😉🙂

@EnveR onemli degil.Onemli olan begenmis olman.Bide bnm yazdigimi hatirlamaman normal.Gecen hafta yoktu :)

@Çiğdem- ve @destere bugun hic gozukmediler nerelerdeler acaba ?
bir süre daha çok fazla gözükmücez gibi görünüyor cnm :F
senaryon başarılı olmuş bence ama nedir ayol bu kızların başına gelenler her kadın karakterin başına birşey geliyor nerdeyse 🙂🙂

@gözlemci @Çiğdem- ve @destere gömme dolapta katilden saklandiklari icin bu aralar foruma fazla ugrayamiyorlar :A
Benim sınavlarım var biraz ondan ama forumda tatsız konular dönmekte ve canımızı sıkmakta :( 14 gün sonra buradayım gibi.... eğer ki elim alışırsa 14 gün girmeden durabilirsem sadece senaryoyu yayınlıcam gün girerim büyük ihtimalle

@gözlemci duramazsin girmeden 😉 Bagimlilik yaratiyor forum :) bide tatsiz konular neler bende foruma giriyorum o kadar tatsiz konular gormedim.Bide sinavlarinda basarilar :)

@gözlemci duramazsin girmeden 😉 Bagimlilik yaratiyor forum :) bide tatsiz konular neler bende foruma giriyorum o kadar tatsiz konular gormedim.Bide sinavlarinda basarilar :)
Burası yeri değil ama beni baya zorlayan kişiler var burda iyi geçinmek yerine olay çıkaranlar diyelim...
Bağımlılığı azaltırım dilersem 😉 yazın yaparım bunu
Sağol yarından itibaren 13 sınav var 15 gün sürcek :)

@gözlemci o sinav sayisi ne oyle 😱 basarilar gercekten isin cok zor sen hangi universiteye gidiyordun ? Bu arada haklisin bazi insanlar var oyle :)

@gözlemci o sinav sayisi ne oyle 😱 basarilar gercekten isin cok zor sen hangi universiteye gidiyordun ? Bu arada haklisin bazi insanlar var oyle :)
İst.medipol ÜNV :) off sorma 1.sınıftayım ve ders sayısına bak her güne 1 tane düşüyor rahatım o konuda ama pazar niye sınav koyarlar anlamış değilim :bağır:

@gözlemci pazardami sinav var zormus senin isinde ya :( Gercekten kolay gelsin. Hangi bölumdesin ?