Acımı paylaştığın için teşekkürler@gözlemci anladim ve üzuldum.Saglik yonetimi ne demek![]()
ben 80 binle girdim geçen sene %50 bursluyum şuanda tm1 den alıyor %100 burslular ı 400 küsür puanla alıyor ama her sene değişiyor ...Güzel bölüm tercih yaparken mutlaka bilenelrden yardım al hatta forumdan bile al ...ama sağlık yönetimi candır iyidir 4 yıllık bölümdür
Iyidir ama bnm ilk 15 bine girmem lazimben 80 binle girdim geçen sene %50 bursluyum şuanda tm1 den alıyor %100 burslular ı 400 küsür puanla alıyor ama her sene değişiyor ...Güzel bölüm tercih yaparken mutlaka bilenelrden yardım al hatta forumdan bile al ...ama sağlık yönetimi candır iyidir 4 yıllık bölümdür![]()
Tıp zordur yaww yapamazsın ordaa benim puanım yetsede gitmiyeceğim 1 hukuk 2 tıpIyidir ama bnm ilk 15 bine girmem lazimBen tip istiyorum cunku.Ama cok zor
Hmm o zaman sana uymaz zaten iyi çözebiliyorsan mf den sayısalın süperse daha iyi yerler var
tama yarın hepsine yorum yaparım panpa@xemrexxx baslasana bastan itibaren o zaman aaa bide konusuyor.Anca Muhtesem yuzyila bak.Ilk bolums basla hemen .Zaten 3 bolum.Baslayinca birakamayacaksin.Seni gidi melun seni![]()
Bekliyor olacagim.tama yarın hepsine yorum yaparım panpa![]()
matbası varrr kendisi yazıyor üşenmiyorda hahahaBekliyor olacagim.Cok seveceksin. Bu arada sen nerden buluyon bu kadar My konusunu lo ?
ayoll matbanın basına geçiyor hepsini kafasına göre yazıp çiziyor yanı yazdıkları zaten inetrnette bulamazsın başka örneklerini sadece emre biliyor bu yazılanalrı başka yerde yok
Anladım hayırlısı o zaman 😉 Allah dilediğini gönlüne nasip etsin diyelim@gözlemci ne biliyim ama yani tipta is bulma sıkıntisi yok.Bu cok onemli bir sey.Bide iyi para kazaniyorlar.kazanirsam giderim olmadi artik Allah nereyi verirse..
@gözlemci sayisalim o kadar super degil.Her donem bir sayisalim 5 geldi su ana kadar ama digerleri hep surunuyor mesela gecen donem mat gecen yilin ikinci donemi Fizik gibi.Yani sayisalim biraz sıkıntili![]()