evet izliyorum çok yanlışları ve bende laf atıyorum çok normal yani
iyi bakalım
evet izliyorum çok yanlışları ve bende laf atıyorum çok normal yani
gökhan mı sinsi yapma aga yaAkın ve Gökhan gibi sinsi ve adamlık rolleri yapmıyor kendisi gibi davranıyor
Harunnn60 da doğruları söylüyor totaşluk yapmayıp adam yarışmacıları tutuyor.
Aynen her yerde ağır fanı var.![]()
Bunlarda herkese sinsi diyo Gökhanda sinsi ise bunlar sinsi görmemiş aga 😱gökhan mı sinsi yapma aga ya
ne saçmalıyorsun senO melun sabahtan akşama kadar Duygusuna ağlıyormuş duyduğuma göre.![]()
[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG] hemen zirveyi aldı gerçekleri yazınca normal sonuç yani.![]()
gördük akın sayesindeBunlarda herkese sinsi diyo Gökhanda sinsi ise bunlar sinsi görmemiş aga 😱
Turabi'yi destekleyenler elbet bedel ödeyecekler.Sizden uzak olsunda.;;Ayrıca kime bildirdiniz haddini hep kazanan bizdik.
![]()
acun mu![]()
Turabi'yi destekleyenler elbet bedel ödeyecekler.[HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG]
aynen aga turabinin yaptıklarını görmüyorlar galiba adam herkesin yüzüne gülüp arkasından atıp tutuyorBunlarda herkese sinsi diyo Gökhanda sinsi ise bunlar sinsi görmemiş aga 😱
Bir anda 360 derece dönüş yapıp Turabi'yi destekleyerek saçmalığı sen yaptın zaten.ne saçmalıyorsun sen![]()
![]()
aynen aga turabinin yaptıklarını görmüyorlar galiba adam herkesin yüzüne gülüp arkasından atıp tutuyor
Ne 1.si yahu.Acun değil Acunumuz.
Finalde 1. olma zevki başka bir şey yok.![]()
Duygu'ya ağlamıyor Duygu'nun vasiyeti olan Turabi'yi savunarak yası diniyor.![]()
Aynen yaptığı hareketlersay say bitmez Gökhan onun yanında melake kalıraynen aga turabinin yaptıklarını görmüyorlar galiba adam herkesin yüzüne gülüp arkasından atıp tutuyor
acun melek komik olduAcun değil Acunumuz.
Finalde 1. olma zevki başka bir şey yok.![]()
Bir anda 360 derece dönüş yapıp Turabi'yi destekleyerek saçmalığı sen yaptın zaten.![]()
acun melek komik oldu![]()
@sokak sanati sen şuna bir cvp verseneBir anda 360 derece dönüş yapıp Turabi'yi destekleyerek saçmalığı sen yaptın zaten.![]()
sende acuna taktınacun melek komik oldu![]()