Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takarım takılmayacak gibi değil ki :D
Senin anti oldukların kötü gitseydi severdin ama.:D
Bence durum şu.Turabi'yi sevenler çok ağır seviyor ama Akın Gökhan vs sevenler az fanatik olunca az oy geliyor.:D

Yapım öyle çabuk sinirlenirim ama çabuk sönerim. :D

O Allah'ın emri. :T:

Gökhan'a sinsi diyenlerin kafasındna ben de istiyorum valla aga şu efendi çocuğa da laf ediyorlar ya yok artık. :F
Nadir sana katıldığım anlardan sanırım.:D

Gerçekler harunn ne yapim yani Gökhanada sinsi dediniz ya pes 😱
O değilde sen niywe burdasın.:AKaradayın başladı.:A @Yakamoz-Asi bu karadayı 'yı izlemiyor.:A

Bence durum şu.Turabi'yi sevenler çok ağır seviyor ama Akın Gökhan vs sevenler az fanatik olunca az oy geliyor.:D

Katılma sen bana. :F

O değilde sen niywe burdasın.:AKaradayın başladı.:A @yakamoz-asibu karadayı 'yı izlemiyor.:A
yok öyle değil ben haksızlığa karşıyım haksızlık yapıyor o yüzden sevmem yani onu

neyse ben kaçar survivor izlemeye :D

yok öyle değil ben haksızlığa karşıyım haksızlık yapıyor o yüzden sevmem yani onu

İşte haksızlık değil biz fazla fanatiğiz aşırı turabici bir sürü kişi var ben 3 tane biliyorum ve 2-3'den fazla oy atan ve etrafından oy isteyen.:DAma diğerleri yok başka.
Turabiyi sevenler duydularda aşırılık yaşayanlar o nedenle bence iyi.:D

O değilde sen niywe burdasın.:AKaradayın başladı.:A @Yakamoz-Asi bu karadayı 'yı izlemiyor.:A
Özet sende 2'de bir yakamoz asi'yi niye etiketliyon :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...