Ne 1.si yahu.Son 2'ye kalsa bile Nihat'ın Derya'dan yediği gibi fark yer finalde [HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG]
Nihat ile Turabi hiç alakalı değil.
Ne 1.si yahu.Son 2'ye kalsa bile Nihat'ın Derya'dan yediği gibi fark yer finalde [HASHTAG]#zibiditurabla[/HASHTAG]
Ne halin varsa gör.@sokak sanati sen şuna bir cvp versene
duygu ile turabi dostlardı zaten , benimde turabiyi sevmem normal
sende acuna taktın![]()
abay sende az değilsin vallaAynen yaptığı hareketlersay say bitmez Gökhan onun yanında melake kalır![]()
@sokak sanati sen şuna bir cvp versene
sende acuna taktın![]()
İkisi de gıcık ve boş konuşuyorlar.Nihat ile Turabi hiç alakalı değil.![]()
takarım takılmayacak gibi değil ki@sokak sanati sen şuna bir cvp versene
sende acuna taktın![]()
Ne halin varsa gör.![]()
birde şöyle sinirlenmiyor musunNe halin varsa gör.![]()
Gerçekler harunn ne yapim yani Gökhanada sinsi dediniz ya pes 😱abay sende az değilsin vallaallah diline düşürmesin seni
![]()
İkisi de gıcık ve boş konuşuyorlar.Turabi de onun kaderini paylaşacak Kaan demişti dersin.
![]()
Yapım öyle çabuk sinirlenirim ama çabuk sönerim.birde şöyle sinirlenmiyor musun![]()
O Allah'ın emri.Finalde sende görüyorsun artık yani.![]()
Gökhan'a sinsi diyenlerin kafasından ben de istiyorum valla aga şu efendi çocuğa da laf ediyorlar ya yok artık.Gerçekler harunn ne yapim yani Gökhanada sinsi dediniz ya pes 😱
Senin anti oldukların kötü gitseydi severdin ama.takarım takılmayacak gibi değil ki![]()
Nadir sana katıldığım anlardan sanırım.Yapım öyle çabuk sinirlenirim ama çabuk sönerim.
O Allah'ın emri.
Gökhan'a sinsi diyenlerin kafasındna ben de istiyorum valla aga şu efendi çocuğa da laf ediyorlar ya yok artık.![]()
O değilde sen niywe burdasın.Gerçekler harunn ne yapim yani Gökhanada sinsi dediniz ya pes 😱
Katılma sen bana.Senin anti oldukların kötü gitseydi severdin ama.
Bence durum şu.Turabi'yi sevenler çok ağır seviyor ama Akın Gökhan vs sevenler az fanatik olunca az oy geliyor.
Nadir sana katıldığım anlardan sanırım.![]()
yok öyle değil ben haksızlığa karşıyım haksızlık yapıyor o yüzden sevmem yani onuSenin anti oldukların kötü gitseydi severdin ama.
Bence durum şu.Turabi'yi sevenler çok ağır seviyor ama Akın Gökhan vs sevenler az fanatik olunca az oy geliyor.
Nadir sana katıldığım anlardan sanırım.
O değilde sen niywe burdasın.Karadayın başladı.
@yakamoz-asibu karadayı 'yı izlemiyor.
![]()
yok öyle değil ben haksızlığa karşıyım haksızlık yapıyor o yüzden sevmem yani onu
Özet sende 2'de bir yakamoz asi'yi niye etiketliyonSenin anti oldukların kötü gitseydi severdin ama.
Nadir sana katıldığım anlardan sanırım.
O değilde sen niywe burdasın.Karadayın başladı.
@Yakamoz-Asi bu karadayı 'yı izlemiyor.
![]()
Ben ve Turabi'yi övmek.Turabi'yi övdün mecbur katılıcam.![]()
Seni empoze etmek için.Özet sende 2'de bir yakamoz asi'yi niye etiketliyon![]()
karadayıdan sonra uyku vakti tmm mı abaycımÖzet sende 2'de bir yakamoz asi'yi niye etiketliyon![]()