Aynen aga çok doğru söylüyosun çekemiyolar Gökhanın başarısını![]()
Aynı şeyi yazmasan olmaz.
Aynen aga çok doğru söylüyosun çekemiyolar Gökhanın başarısını![]()
Valla öyle aga yav ergenlik de zor zanaat.Justin biberin fanları daha iyi bunlardan![]()
ne halkı ya acun yapıyor onu 1.halkımız gönlümüzdeki adamı yine 1. yapar haftalardır olduğu gibi adam yine Turabidir.![]()
Gökhan dağıtacaktır Turabi'yi her zaman dağıttığı gibi.![]()
ne halkı ya acun yapıyor onu 1.
Ergenlik dediğin GökhancılardırValla öyle aga yav ergenlik de zor zanaat.![]()
![]()
Aynuı şeyi yazıyorum çünki siz Gökhanın turbonuzdan daha iyi yarıştığını anlıyana kadar yazcamAynı şeyi yazmasan olmaz.Destekle sen onları ben seni empoze etmeyi bilirim.
![]()
Akşamki oyunu merakla bekliyorum. İnşallah gönüllüler kazanır ama Gökhan Turabi'yi dağıtır.Tabi adam 😎
Akınıda dağıtacaktır![]()
belli oluyor aga öyle herkesin arksından konuşmakla olmuyor adamlıkTabi adam 😎
Akınıda dağıtacaktır![]()
Ne alaka her yerden ve çevremden Turabiye oy gönderiyorlarne halkı ya acun yapıyor onu 1.
Justin biberin fanları daha iyi bunlardan![]()
Bunlar antici aga turbo diyolar başka bişey demiyolaradam herkesi dağıtıyor bunlar ne diyorlar ya
Akın ve Gökhan gibi sinsi ve adamlık rolleri yapmıyor kendisi gibi davranıyorbelli oluyor aga öyle herkesin arksından konuşmakla olmuyor adamlık
Gökhan'ı halk destekliyor yahu neyse finali bekleyin dediğim gibi halk efendi adamları şampiyon yapar soytarıları değil.Ergen kızlarla pompon tutanlar birleşsede hakkı engelleyemez.Acunn'um engelletmez.
Hııı.😱Acunn'um sahtekar değildir.![]()
Aynuı şeyi yazıyorum çünki siz Gökhanın turbonuzdan daha iyi yarıştığını anlıyana kadar yazcam![]()
İnşallah Tolgacım Akını yenerAkşamki oyunu merakla bekliyorum. İnşallah gönüllüler kazanır ama Gökhan Turabi'yi dağıtır.![]()
![]()
Sende dk başı akın diyosun tolga gibi sende gidicisinŞu saçma hareketlerle Akin fena antileştirdi beni.![]()
Gökhan'ı halk destekliyor yahu neyse finali bekleyin dediğim gibi halk efendi adamları şampiyon yapar soytarıları değil.![]()
ne alakane halkı ya acun yapıyor onu 1.
O totoşun derdi büyük elenme stresinden oyun falan kazanamaz.İnşallah Tolgacım Akını yener![]()