acunmu yapmaz ondan ala sahtekar mı var yaErgen kızlarla pompon tutanlar birleşsede hakkı engelleyemez.Acunn'um engelletmez.
Hııı.😱Acunn'um sahtekar değildir.![]()
acunmu yapmaz ondan ala sahtekar mı var yaErgen kızlarla pompon tutanlar birleşsede hakkı engelleyemez.Acunn'um engelletmez.
Hııı.😱Acunn'um sahtekar değildir.![]()
sende bizi şaşırtıyorsun abayJustin biberin fanları daha iyi bunlardan![]()
Sende dk başı akın diyosun tolga gibi sende gidicisin![]()
Onun ben içine dışına başlarım Allah'ı zibidisi.Wıkkk.Soytarımı.Halkın içi dışı bir Surv ivoru Turabi.
![]()
acunmu yapmaz ondan ala sahtekar mı var ya
Sana noluyor arkadaşım?sende bizi şaşırtıyorsun abay![]()
Onun ben içine dışına başlarım Allah'ı zibidisi.![]()
hem onun programını izle , gel burda çene çal , sonra acuna laf atacunmu yapmaz ondan ala sahtekar mı var ya
Sana noluyor arkadaşım?![]()
Ama şimdi kendisi gidecek farkındaysanAkın'ı Tolga gönderdi farkındaysan.![]()
akının oyun kazandıktan sonra ki hareketleri bile çakma ,ne beklersin zaten![]()
Senle Maskeli Fedai gibiler mesela.O zibidiye mözenen çakmnalar çıktı birde şimödi ortalıkta.![]()
Sizde ben çok şaşırtıyosunuz harunnsende bizi şaşırtıyorsun abay![]()
Ama şimdi kendisi gidecek farkındaysan![]()
Gökhan turabi kaç kez karışılaştı kim ne kadar oyun aldı onu söyle bana ?Gerçekten öyle bir eşy olsa olurdu.İstatistikler ortada.
![]()
Abay doğruları söylüyor ama siz bir totoşu savunuyorsunuz.Abay'a ne oluyorsa onada o oluyor.![]()
arkadaşımı senin elinden kurtarmaya çalışıyorumSana noluyor arkadaşım?![]()
Senle Maskeli Fedai gibiler mesela.![]()
ya 2.ile oynayan 1.ylede oynar acun bu herşeyi yapar merak etme ben heryere bakıyorum yiğit varken turabi 1.falan olamazne alaka
oylamalrda değişiklil yapıyor mesela sahranın 2 olması ama gidipde 1. ile oynamaz sosyal medyaya bak zaten turabi olduğu anlaşılır
dimi @sokak sanati![]()
@ABAY_06 halinden memnun bir kere biz iyiyiz anti Turabiciler olarak.arkadaşımı senin elinden kurtarmaya çalışıyorumdaha ne olsun
![]()