Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[HASHTAG]#BizNeTurabilerGordukHickirarakGulduk[/HASHTAG]

Haftaya durum aynen böyle olacak :D

Beşiktaş forumundan:

" Bence forvet transferi icin yonetim ahmet dursunun survivor dan elenmesini bekliyo olabilir . Oyun kurucu turabi olacak diye soylentiler varmis acun medyadan bi duyumcu arkadas soyledi "

Neden ÜnIüIerin yok videoIarı biIiyomusun?

Survivor heyecanı hiç bitmese keşke :( Haftaya bomba oIayIar oIcak adaIar birIeşicek feIan :D HeIe ki oyIama sistemi kötü oImuş Serenay'ı oy yağmuruna tutturmaIıyız [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] cıIar :D

mügenin elenmesi iyi oldu akın bu hafta gitmemeliydi bu hafta yine ünlüler çok iyiydi özelliklede gökhan çok iyi yeni hafta da çok iyi olacak birleşme falan merakla bekliyorum ama oylama sistemiyle ilgili birşeyler söyledi acun umarım öyle bir saçmalık olmaz zaten sms sonuçlarına da hiç inanmıyorum hepsi yalan acunun oyunları

mügenin elenmesi iyi oldu akın bu hafta gitmemeliydi bu hafta yine ünlüler çok iyiydi özelliklede gökhan çok iyi yeni hafta da çok iyi olacak birleşme falan merakla bekliyorum ama oylama sistemiyle ilgili birşeyler söyledi acun umarım öyle bir saçmalık olmaz zaten sms sonuçlarına da hiç inanmıyorum hepsi yalan acunun oyunları
Ben sms in gerçek olduğuna inanıyorumda eğer böyle bir sms kuralı gelirse yarışmanın anlamı olmaz

Ben sms in gerçek olduğuna inanıyorumda eğer böyle bir sms kuralı gelirse yarışmanın anlamı olmaz
aga böyle bir saçmalık olamaz ya tek bir smsle finale kadar gidilirmiymiş her hafta kaybeden takım için ayrı bir sms olsun işte bence acun öyle birşey yaparsa çok saçma olur gerçekten de hiçbir anlamı kalmaz yarışmanın

Sahra 2.olduğu için finale kadar katlanılmaz o meluna :(
eğer 9 kişi olcaksa sahra 2.olamazda yinede hiç haketmeyen kişiler yüksekte olup finale kadar giderse çok kötü olur her hafta sms olsun herkes hakettiği yere kadar gitsin 1 smsle olmamalı :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...