Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Melun laf mı sokuyon sen bana.:bağır:Ayrıca senin kararın bile olmadı İsmail'den sonra.:A

Ters tepiyor baksana her hafta artıyor.:F
İsmail turboda derin bir yara bırakmış ben Gökhanı tutuyorum ama sizin gibi fanatik değilim aşırı

Sahra orangutanı yine elenmedi ya la :)

Ya ben her hafta Sahra elensin diye dua ediyorum bu dualar nereye gidiyor?:)
Elenmeyi bırak 2'inci olmuş kız yakında 1'incide olur bu :A

Sizin Gökhan 3 oyun kaybetti bugün :A
Olur arada böyle şeyler turbonuzu yendi gine ama :Z:A

oyunu yine ünlüler kazandı ama çok iyi bi yarış izlettiler bize 2 takımda 9'a 9 merve ve ahmet finali yaptı :) ada konseyine gelirsek ben gönüllüleri tutmasamda o takımda bir tek mügeyi seviyodum çok masumdu bi kere ve sms te 5.olup elenmesine çok üzüldüm gerçekten duygulandım 🙁 akın varken müge gitmeyi haketmiyodu akın elenmeliydi :T: sahra 2.liğe yükselmiş vay be turabiyi geçecek az daha
survivor başında sahra sms te bataklıktaydı müge zirveye oynuyodu şimdi müge bataklığa girdi sahra zirveye oynuyo (ama ben tabii ki inanıyorum sms lere burdan inanmıyorum gibi bişey çık masın)

o ne biçim etiket :F

Adam gibi etiket.:ASen bilmezsin Wadici olarak.:F

İsmail turboda derin bir yara bırakmış ben Gökhanı tutuyorum ama sizin gibi fanatik değilim aşırı

Elenmeyi bırak 2'inci olmuş kız yakında 1'incide olur bu :A

Olur arada böyle şeyler turbonuzu yendi gine ama :Z:A

İsmail'ide [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] yüzünden tutuyorsun zaten.:FSurvivorın akıbeti eşitti [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] maşallah.:Z

Bugün [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] hem sembolü aldı hemde ödül oyununda 4 oyunu da aldı ve 1.oldu gelmeyin keyfime :Z:Z:Z @sokak sanati

Haftaya yazarlarsa Akın gider :A [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]

Böyle devam ederse kesin gider ama haftaya dokunulmazlık bizde en az 2 oyun fazlamız var artık.:F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...