Maskeli Fedai
Favori Üye
Sizin Gökhan 3 oyun kaybetti bugünYok arkadaş bu kız 2'inci oluyosa bir gariplik var bu işte yakında bu birincide olur
Sizin Gökhan 3 oyun kaybetti bugünYok arkadaş bu kız 2'inci oluyosa bir gariplik var bu işte yakında bu birincide olur
İsmail turboda derin bir yara bırakmış ben Gökhanı tutuyorum ama sizin gibi fanatik değilim aşırıMelun laf mı sokuyon sen bana.Ayrıca senin kararın bile olmadı İsmail'den sonra.
Ters tepiyor baksana her hafta artıyor.![]()
Elenmeyi bırak 2'inci olmuş kız yakında 1'incide olur buSahra orangutanı yine elenmedi ya la
Ya ben her hafta Sahra elensin diye dua ediyorum bu dualar nereye gidiyor?![]()
Olur arada böyle şeyler turbonuzu yendi gine amaSizin Gökhan 3 oyun kaybetti bugün![]()
Yanlış cevap.Turbo yendiİsmail turboda derin bir yara bırakmış ben Gökhanı tutuyorum ama sizin gibi fanatik değilim aşırı
Elenmeyi bırak 2'inci olmuş kız yakında 1'incide olur bu
Olur arada böyle şeyler turbonuzu yendi gine ama![]()
Müge'nin çok önceden elenmesi gerekiyordu.Sırf güzel diye adada tutulan 2.kız oldu.Geçen senede Fatmagül vardı.![]()
Öylemi yanlış hatırladım demekki ne yapalın yenmesine o kadar alışmışızki yenmesede yendi diye hatırlıyoruzYanlış cevap.Turbo yendiGökhan Yiğiti yendi sadece
![]()
Yav he he Turbo bugün 4 oyunuda aldı ayrıca sembolü aldı ve 1.oldu gelmeyin keyfimeÖylemi yanlış hatırladım demekki ne yapalın yenmesine o kadar alışmışızki yenmesede yendi diye hatırlıyoruz![]()
Serenay varGözümüz gönlümüz açılıyordu fena mı.şimdi sakallıları izliyoruz..
Yaw beni şaşıtan ençok o Sahranın 2'inci olması 😡Yav he he Turbo bugün 4 oyunuda aldı ayrıca sembolü aldı ve 1.oldu gelmeyin keyfime
Serenay var![]()
Yav he he Turbo bugün 4 oyunuda aldı ayrıca sembolü aldı ve 1.oldu gelmeyin keyfime
Serenay var![]()
Turabinin düşmanları oy atıyor o meluna 😡Yaw beni şaşıtan ençok o Sahranın 2'inci olması 😡
Aynen bende sevmiyorum artık onu.Hem benim favorim BurcuKurudu gitti o da.
Sen Survivor izleme.Gözümüz gönlümüz açılıyordu fena mı.şimdi sakallıları izliyoruz..
Mesaj sayılarına baktımda yeni nesil üyeler daha hızlı.Benim 3.senem forumdaki 14 bin mesaj senin 1.5 sene falan olmuş 29 bin mesaj.Izleyecek bir şey kalmadı zaten.![]()
Mesaj sayılarına baktımda yeni nesil üyeler daha hızlı.Benim 3.senem forumdaki 14 bin mesaj senin 1.5 sene falan olmuş 29 bin mesaj.Gerçi ben aşırı yavaşta olabilirim.
![]()
Ramazan başlamadan biter.Arkadaşlar bu program hayırlısıyla ne zaman final yapıyor?![]()
o ne biçim etiket![]()
İsmail turboda derin bir yara bırakmış ben Gökhanı tutuyorum ama sizin gibi fanatik değilim aşırı
Elenmeyi bırak 2'inci olmuş kız yakında 1'incide olur bu
Olur arada böyle şeyler turbonuzu yendi gine ama![]()
Bugün [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] hem sembolü aldı hemde ödül oyununda 4 oyunu da aldı ve 1.oldu gelmeyin keyfime@sokak sanati
Haftaya yazarlarsa Akın gider[HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]
Tamam artık sende harap etme bu kadar kendini Sahra var onla idare et işte