Sahra 1'inci olur yakında bu gidişle[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] coştu yine.
Bilmiyorum çok değişik.Sahra yalakalanıyor.😱
Sahra yalakalık yaptı.![]()
Sahra 1'inci olur yakında bu gidişle[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] coştu yine.
Bilmiyorum çok değişik.Sahra yalakalanıyor.😱
Sahra yalakalık yaptı.![]()
Sahra 1'inci olur yakında bu gidişle
Mügem nasil agladi ya(
@beyazsoy ne diyosun bu duruma Turbo bir onu anladık Sahra 2'inci olmuş nası iş anlamadım
Bugün oyundada patlamıştı ağladı kaybetmekten bıktı kız gitmesi bir bakıma iyi oldu kendisi içinMügem nasil agladi ya(
Sahrayıdamı tutuyodun sen senden herşey beklenir şaşırmıyorum artıkFena dokundu banada.
Demekki sizin yok yanlış.Hatırlarsan bir ara Sahra'cıydım.
![]()
Başlarda hatırlamıyor musun.Bugün oyundada patlamıştı ağladı kaybetmekten bıktı kız gitmesi bir bakıma iyi oldu kendisi için
Sahrayıdamı tutuyodun sen senden herşey beklenir şaşırmıyorum artık![]()
Bugün oyundada patlamıştı ağladı kaybetmekten bıktı kız gitmesi bir bakıma iyi oldu kendisi için
Sahrayıdamı tutuyodun sen senden herşey beklenir şaşırmıyorum artık![]()
Ne bilim burdada kimin ne yaptığı belli değil ya burasıda Survivoru geçtiMerve'yi yendiği oyunu koymuşlar.Müge güle güle.
Başlarda hatırlamıyor musun.[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye yakın diye.
250 sayfadır yazıyoruz.Ben biraz gidenlere yas tutayım.
![]()
Ne bilim burdada kimin ne yaptığı belli değil ya burasıda Survivoru geçti![]()
İyi bari orda kararın kesinmişbaştan beri [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ciyim orası belli en baştan beri olmasada.![]()
Sahra orangutanı yine elenmedi ya laYok artık Sahra 2'inci olmuş @sürgünüm valla bişey demiyorum artık bu oylamaya ben![]()
Ya ben her hafta Sahra elensin diye dua ediyorum bu dualar nereye gidiyor?Oh olsun ikisinede.Sahra [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'den uzaklaşınca arttı.
Gelmesin melun.
@sürgünüm senin mesajına iyi cevap geldi.Sahra 2. olmuş.![]()
İyi bari orda kararın kesinmiş![]()
Sahra orangutanı yine elenmedi ya la
Ya ben her hafta Sahra elensin diye dua ediyorum bu dualar nereye gidiyor?![]()
Sahranin ikinciligi Turabi dusmanliginin eseri... soyle dusun basbakan dusmanligi muhalefeti birlestirmis))))@beyazsoy ne diyosun bu duruma Turbo bir onu anladık Sahra 2'inci olmuş nası iş anlamadım
o ne biçim etiketOwww Fragman yıkılıyor.😱
Sahra yine bir numaralar peşinde.Zaten konseyde benimle uğraşma eski halimize dönelim dedi Turabi'ye arkada.😱Kesin Akın ve Yiğit'i satacak.
[HASHTAG]#bizneunlulergordukgulgulolduk [/HASHTAG]![]()
Yok arkadaş bu kız 2'inci oluyosa bir gariplik var bu işte yakında bu birincide olurSahranin ikinciligi Turabi dusmanliginin eseri... soyle dusun basbakan dusmanligi muhalefeti birlestirmis))))