Çok verdiyse, vermesin mecburi mi tekrar vermek))). Bir de ilk dört bölümü vermiş niye tamamini kolaj yapmamışlar anlamadım)))Ben Kenan&Bergüzar'ı pek yakıştıramıyorum ya
Tuba&Engin şahane ama uyumun doruk noktası
Ne alakası var dizi 2 haftadır yayınlanmıyor 8.bölüm tekrarı fazlasıyla verildiği için şimdi de kolaj yapıp veriyorlar![]()
İlk yazdığında yapacaktım fakat dayandım ama ikinci defa kullanınca.Müthiş bir espirymiş paylaştığın iyi oldu
Medcezir de yavaştan sıkmaya başladı beni hep aynı konular var![]()
Seneye devam ederse geri başlarım.Karadayı izlemen iyi Galip'i geçen yaz iyi izlerdik![]()
2 hafta ara verildiyse tekrar vermesi lazım dün geç bir saatde kolaj yayınlandı zaten bütün bölümlerin kolajı olsaydı gece yarısında biterdi herhaldeÇok verdiyse, vermesin mecburi mi tekrar vermek))). Bir de ilk dört bölümü vermiş niye tamamini kolaj yapmamışlar anlamadım)))
Şuan Karadayı ve Medcezir'mi sadece yazın daha aktif olursun o zamanSeneye devam ederse geri başlarım.Seneye yurtta değilim eve geliyorum.
Dizileri tam takip ederim.
![]()
Evet son bölümünde bir hareket aksiyon vardı ama şimdi Tan'da öldü yine sıradanlaşırİlk yazdığında yapacaktım fakat dayandım ama ikinci defa kullanınca.
Son bölüm iyidi de eski havası yok artık.![]()
Fatih Harbiye ve O Hayat Benim de ara sıra.Şuan Karadayı ve Medcezir'mi sadece yazın daha aktif olursun o zaman![]()
Bence dizinin heyecan noktası Yaman'ın annesi.Evet son bölümünde bir hareket aksiyon vardı ama şimdi Tan'da öldü yine sıradanlaşır![]()
Seneyede devam ediyo yetişirsin kapatırsın yazın arayıFatih Harbiye ve O Hayat Benim de ara sıra.
Ayrıca Karadayı 44'teyim.Yazın yetişirim inşallah yine seneye tam takip ederim artık.
![]()
İnşallah yazın bol bol yerli yabancı dizi izleyeceğim.Seneyede devam ediyo yetişirsin kapatırsın yazın arayı![]()
Valla diziye yeni heycan şart yoksa ikinci sezonda düşüş yaşarFatih Harbiye ve O Hayat Benim de ara sıra.
Ayrıca Karadayı 44'teyim.Yazın yetişirim inşallah yine seneye tam takip ederim artık.
Bence dizinin heyecan noktası Yaman'ın annesi.Çünkü annesi gittikten sonra dizi monotonlaştı. Son bölümde geldi heyecan da geldi. Bu yüzden annesi gitmemeli.
Güzel mantık bence. 😎
Sezon finaline inşallah.Valla diziye yeni heycan şart yoksa ikinci sezonda düşüş yaşar![]()
Fragmanı beklesemiyim?Arap fanlar coştu iyice atv'ye ve hakan savran'a fragmanı hemen yayınlayız 9.bölüme ulaştık yayınlarız diye twit atıyorlarmış
![]()
Kolaji kısa tutarsanız tum bölümleri vere bilirlerdi. Çünkü sekizinci bölümde hikaye yağmalandı yeni bir hikayeye başlandı insanlar tüm bir şey izlemiş olur2 hafta ara verildiyse tekrar vermesi lazım dün geç bir saatde kolaj yayınlandı zaten bütün bölümlerin kolajı olsaydı gece yarısında biterdi herhalde![]()
Secim sonucunu bire bir bildim nerem kotu.. Sen herkesi chp gibi görmeye başladın zaar)))@beyazsoy Hacı siyasi konularda olduğu gibi dizi konularında da çok zayıfsın.
Bildiğin nevarsa söyle onu tartışalım.![]()
Kısa tutarsan da dizi tam olarak anlaşılamazdı tekrarlarla diziyi beğenen ve bundan sonra izleyeceğini yazan insanlar var twitter'da yarın da 5.bölüm yayınlanacakmış pazartesi Karadayı'dan sonra da tekrar oldu bu iş tamamdırKolaji kısa tutarsanız tum bölümleri vere bilirlerdi. Çünkü sekizinci bölümde hikaye yağmalandı yeni bir hikayeye başlandı insanlar tüm bir şey izlemiş olur
Yarın eklenir resmi youtube kanalına fragmanFragmanı beklesemiyim?Bir gün Karadayı ve Kara Para Aşk fragmanı beklemekten ölüp gidicem pc başında
![]()
Hacı hiç beğenip izlediğin dizi varmı allasenSecim sonucunu bire bir bildim nerem kotu.. Sen herkesi chp gibi görmeye başladın zaar)))
Aç tavuk kendini dari ambarında görürmüş))). Tamam. Oldu reyting rekoru kırar my'yi. Bilem geçer)))Kısa tutarsan da dizi tam olarak anlaşılamazdı tekrarlarla diziyi beğenen ve bundan sonra izleyeceğini yazan insanlar var twitter'da yarın da 5.bölüm yayınlanacakmış pazartesi Karadayı'dan sonra da tekrar oldu bu iş tamamdır
Yarın eklenir resmi youtube kanalına fragman![]()
Ben 4'ten önce giremiyorum foruma,içim sızlayacak ama sen paylaşırsınKısa tutarsan da dizi tam olarak anlaşılamazdı tekrarlarla diziyi beğenen ve bundan sonra izleyeceğini yazan insanlar var twitter'da yarın da 5.bölüm yayınlanacakmış pazartesi Karadayı'dan sonra da tekrar oldu bu iş tamamdır
Yarın eklenir resmi youtube kanalına fragman![]()