2 ve 3 numara 3 numara özellike meryemim gibi geçen sezon sonu diziden ayrıldı hamilelik yüzünden meryemle aynı zamanda doğpurdu o yüzden çok kutsal biri bnm içingüzelmiş , emre senin favorin hangisi ?
2 ve 3 numara 3 numara özellike meryemim gibi geçen sezon sonu diziden ayrıldı hamilelik yüzünden meryemle aynı zamanda doğpurdu o yüzden çok kutsal biri bnm içingüzelmiş , emre senin favorin hangisi ?
sende iyileri hep kapıyorsun emre2 ve 3 numara 3 numara özellike meryemim gibi geçen sezon sonu diziden ayrıldı hamilelik yüzünden meryemle aynı zamanda doğpurdu o yüzden çok kutsal biri bnm için
senden başka izleyen yoktur galiba bu diziyi
forumdash şoparı izliyor bir de kayıpsehir izliyor galibasenden başka izleyen yoktur galiba bu diziyi
aaa @Forumdash dizi zevki olan birisi izlemesine şaşırdım sen çocuğun aklına girmişsindirforumdash şoparı izliyor bir de kayıpsehir izliyor galiba
o benden önce izliyordu ayrıca güzel dizi nesi varmış .ssaaa @Forumdash dizi zevki olan birisi izlemesine şaşırdım sen çocuğun aklına girmişsindir
fantastik dışında dizi izleyemez oldum bilmiyorumo benden önce izliyordu ayrıca güzel dizi nesi varmış .ss
uzaktan yakından alakası yok lisede geçmesi dışında pek bir benzerlik yokPis Yedili tadındaysa yazın buna da başlıyım. @xemrexxx
Yok zaten Glee izlemem ben. Çok ergensi duruyor??uzaktan yakından alakası yok lisede geçmesi dışında pek bir benzerlik yok
ne alakası var.ss ergen dizisi golden globe mu alırmış .ssYok zaten Glee izlemem ben. Çok ergensi duruyor??
bu yarmagül zenciye golden toparlak ödülümü verilmiş ?
goldne toparlak ödülünü kurt karakteri aldıbu yarmagül zenciye golden toparlak ödülümü verilmiş ?
Senin ağızından sorayım. Parlak oğlan, güzel kız ve bunların arasında aşk üçgeni dörtgeni yok mu?ne alakası var.ss ergen dizisi golden globe mu alırmış .ss
var ama ana konu bu değilSenin ağızından sorayım. Parlak oğlan, güzel kız ve bunların arasında aşk üçgeni dörtgeni yok mu?
hayırr yaa nerden kankam olur yanıma bile sokmam bunları
sunumu yapan esmer kız kim süper bişey ödülü alanı geç verene bak
esmer kızı diyorum ?hayırr yaa nerden kankam olur yanıma bile sokmam bunları
ödülü veren leighton nam-ı değer blair waldorf<3sunumu yapan esmer kız kim süper bişey ödülü alanı geç verene bak
esmer kızı diyorum ?
öyle deme bak modadan çok iyi anlıyor güzelcene giydirir senihayırr yaa nerden kankam olur yanıma bile sokmam bunları